Traduceri si legalizari – servicii cautate de oricine

Recent mi-am cumparat o masina din strainatate, de asta si nu numai spun ca oricine are nevoie de traduceri si legalizari. Nu doar in situatia in care cumperi o masina, dar uneori si pentru angajare ori pentru plecari in strainatate iti sunt necesare diverse acte traduse, autentificate si legalizate la notar, apostilate si asa mai departe. In cautarea unei solutii rentabile si eficiente in ceea ce priveste traducerea actelor masinii am ajuns sa apelez la Academia de Traduceri. Exact asa am facut si cautarea – traduceri franceza academiadetraduceri.ro – la recomandarea unui prieten foarte multumit de serviciile lor. Limba franceza pentru ca masina avea acte de provenienta frantuzesti, insa din ce am vazut in lista oferita pe Academia de Traduceri, se pot face traduceri chiar si din limbi rare si foarte rare.

De ce recomand Academia de Traduceri? Pentru ca serviciile pe care le ofera depasesc standardele de calitate si asteptarile clientilor. Am citit de pe site ca ofera servicii complete si ultra-rapide. Astfel in nici 24 de ore am primit traducerile atat in format electronic cat si printat, exact cum am cerut. Pe langa serviciile de traduceri si legalizari, am mai gasit si servicii de apostilare, curierat sau chiar interpretariat precum diverse evenimente, conferinte sau intruniri. Traducerea documentelor oficiale mi s-a parut tot timpul problematica. Tot timpul exista interpretari diferite in limbi diferite, de aceea eram oarecum nesigur: nu stiam daca alegand aceasta varianta voi primi si rezultatul asteptat. rezultatul insa a depasit asteptarile, atat din punct de vedere al pretului, cat si al promptitudinii si calitatii traducerii. Ce-i drept, nu aici fac prima recomandare. Dupa ce am reusit si am inmatriculat masina, am mai recomandat Academia de Traduceri unui prieten care – la fel ca si mine – isi cumparase o masina din strainatate. La el situatia era putin diferita, era vorba de o masina cumparata din Ungaria, avea nevoie de traducere din limba maghiara, dar si de o apostila. Totul s-a rezolvat si in cazul lui rapid si eficient.

Cu o echipa de traducatori autorizati din Romania si multi alti traducatori nativi din lumea intreaga, Academia de Traduceri se pare ca indeplineste cu succes orice astfel de misiune, indiferent ca e vorba de tradus acte oficiale, neoficiale, de interpretariat necesar la conferinte si intalniri si nu numai. Cu ajutorul acestor servicii documentatia pentru inmatricularea masinii am rezolvat-o rapid si in 3 zile aveam si numerele de inmatriculare.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *