Un stil de viata ordonat

stil viata ordonat
stil viata ordonat

Unele ritualuri zilnice nu vor muri niciodata si acestea nu ne pot ajuta decat sa trecem mai usor prin viata si sa ne-o facem mai usoara pe zi ce trece. Acelasi lucru se aplica si in cazul lucrurilor marunte pe care trebuie sa le facem pe loc si pe care nu ar trebui sa le anulam nicicand.

Mama mi-a spus mereu ca cea mai buna bucatareasa curata totul dupa ce termina treaba, dar imediar dupa si nu anuleaza pe mai tarziu. Chiar daca inainte nu imi placea prea mult sa strang masa, dar mai ales nu sa spal vasele, acum imi dau seama despre ce vorbea ea, si ca intotdeauna cum se intampla de obicei, mamele au dreptate.

A spala vasele in fiacare zi si a nu le lasa pe a doua zi in chiuveta te ajuta sa economisesti timp si atunci cand te vei intoarce acasa sau dupa ce vei fi terminat de mancat, nu vei mai gasi un morman de vase aruncat la gramada intr-un loc. Invata mai bine arta curatatului si spalatului in timp, pe loc, referitor la toate cele de prin casa.

Inregistreaza-ti emisiunile si filmele favorite. Reclamele sunt o mare risipa de timp, dar si de activitate a creierului. Inregistreaza-ti asadar show-urile favorite, astfel incat sa nu te mai incurci atat in reclame. Acest lucru te poate ajuta de asemenea sa economisesti si bani pentru factura la electricitate toata viata ta.

Citeste si:  Idei de start in afaceri pentru tinerii antreprenori

Verifica-ti traseul pe care vei merge inainte de a pleca la munca sau in alta parte. Exista mai multe site-uri grozave, dar si aplicatii care iti vor spune exact despre toate aglomerarile si despre traficul din zonele in care vei merge pe ruta ta zilnica. A fi informat despre acest tip de lucruri te poate ajuta sa salvezi o gramada de timp si de benzina de asemenea iar viata ta va fi mult mai buna.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *