Prietenie – Comoara cea mai de pret in viata

  Am auzit multe persoane spunand ca au prieteni. Laudandu-se mai mult sau mai putin cu ,,comorile,, ce isi astern viata in fata lor, daruindu-le ce au mai bun si fiind acolo la nevoie.

  • O prietenie mai implica si alte fapte.

Sa fii prieten nu inseamna sa fii prezent doar cand este nevoie de tine, ci mereu, aratand cat de bun esti si dedicat prietenului/prietenei tale. Prietenia inseamna daruire, precum am mentionat si mai sus. Dar nu una cu scopuri sau interese, ci una sincera, care nu cauta profit si care isi permite totul. Cand spun totul nu ma refer la bani sau lucruri sau bunuri materiale, ci la acele lucruri care nu pot fi cumparate pentru nimic in lume. La acele lucruri simple care sunt nepretuite si au o valoare emotionala inestimabila. Sentimente adevarate si pure care cladesc o relatie frumoasa de prietenie si amicitie alcatuiesc un prezent minunat si cladesc un viitor real, palpabil. Un alt dar de pret este timpul.

El nu poate fi cumparat si recuperat. Este cel mai frumos cadou pe care il putem darui si investi intr-o relatie. Poate ca acea persoana speciala nu isi va reaminti exact momentul in care i-ai daruit un zambet sau o stare de bine, insa cu siguranta cu ochii mintii va revedea faptul ca tu ai fost acolo, ca i-ai oferit timpul si atentia ta doar lui. Ca pentru o fractiune de secunda te-ai oprit din rutina ta zilnica si i-ai spus o vorba buna, i-ai mangaiat si alinat sufletul trist sau pur si simplu ai fost acolo. Prezenta este un lucru important.

Sa fii prieten in ziua de astazi este o minune. Poti sa iti numeri prietenii pe degete, in cazul in care ii ai. Si aici ma refer la cei ce au atributele mentionate mai sus.

Ceea ce vrei sa vezi in altii, reflecteaza in tine. Fii tu prietenul bun pentru alte persoane, oferindu-i aproapelui tau acest privilegiu.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *