Jurassic World

Jurassic World

“Jurassic World” este un film american science – fiction si de aventura, regizat de catre Colin Trevorrow, cunoscut pentru filmul independent din 2012, “Calator in timp” (en. – “Safety Not Guaranteed”). Acesta este al patrulea din film seria “Jurassic Park”. Scenariul a fost scris de catre Trevorrow, Rick Jaffa, Amanda Silver si Derek Connolly. In rolurile principale apar Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Vincent D’Onofrio, Ty Simpkins, Nick Robinson, Omar Sy, B.D. Wong si Irrfan Khan. Wong este singurul participant care a mai aparut in oricare dintre celelalte filme ale seriei. In film, un parc tematic functional in care sunt prezenti dinozauri, situat pe Isla Nublar, este cuprins de haos cand un hibrid de dinozaur modificat genetic numit Indominus rex scapa si provoaca dezastru pe insula.

Universal Pictures a dorit, initial, sa inceapa productia unui al patrulea film in 2004 pentru a-l lansa in vara anului 2005, dar aceasta a trecut printr-un deceniu de intarzieri si amanari, data de lansare fiind amanata de mai multe ori, cat timp scenariul a fost continuu revizuit. Steven Spielberg, regizorul primelor doua filme “Jurassic Park”, a fost producator executiv, precum a fost si pentru al treilea film. Thomas Tull a fost de aseemenea producator executiv, iar compania sa de productie, Legendary Pictures, a oferit aproximativ 20% din bugetul filmului. “Jurassic World” a fost produs de Frank Marshall si Patrick Crowley, fiind lansat de catre Universal Pictures pe 10 iunie in majoritatea statelor europene, pe 11 iunie in Australia, India si Malaezia si pe 12 iunie in America de Nord si Romania.

Citeste si:  Think like a man too

“Jurassic World” a depasit cateva recorduri in weekendul lansarii, inclusiv pentru cele mai multe incasari in weekendul premierei in Nord America, precum si cele mai multe incasari international la momentul lansarii, intrecand filmele “The Avengers” si “Harry Potter si talismanele mortii – partea a doua”. Acesta a devenit si primul film din istoria cinematografiei care a strans 500 de milioane de dolari international in weekendul premierei. In prezent este al treilea cel mai de succes film al anului 2015 deja, si, fara sa luam in calcul inflatia, este al 23-lea cel mai de succes film al tuturor timpurilor.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *