Revista – o prietenă

BravoGirl-cea mai buna prietenaDacă răsfoim revistele pentru femei, aproape în fiecare găsim o rubrică numită scrisori de la cititoare. Acolo vedem părerile cititoarelor despre articolele din numărul trecut şi despre revistă în general. Majoritatea scrisorilor se adresează revistei ca unei prietene care le dă sfaturi despre modă, viaţă, sau bârfe despre vedete etc.

Revistele invită cititoarele la dialog. Nu numai prin scrisori, dar şi prin concursuri cu premii. E ca o relaţie de prietenie. Cititoarele pot povesti la rândul lor revistei câte ceva din viaţa lor, ca unei prietene. Aşa se întâmplă la concursuri pe teme de genul cea mai importantă persoană din viaţa mea, de ce îl iubesc pe soţul meu, ce aş vrea sa fac înainte de a împlini 40 de ani. Sunt concursuri care le tratează pe cititoare ca pe nişte vedete pentru o zi, oferindu-le ocazia de a fi coafate de un specialist sau de a primi hăinuţe şi sfaturi de la un expert în modă. Mai mult, sunt reviste care pun cititoare pe copertă şi publică şi o poveste despre viaţa lor.

Revista devine ca o prietenă care nu doar vorbeşte, ci şi ascultă şi, mai mult, îndeplineşte dorinţe, face surprize plăcute, oferă şi mici cadouri (doar sunt atâtea reviste cu cadou). Mai şi oferă ocazia de a cunoaşte alte prietene, oferind posiblitatea unui dialog între cititoare sau măcar ocazia de a se asculta între ele, de a auzi şi alte poveşti.

Citeste si:  Muzica si efectele ei psihologice

Revistele cunosc nevoia cititoarelor de dialog, dar şi aceea de a fi apreciate. Precum şi visele lor de a fi precum vedetele. Pentru că oricare cititoare a admirat sau admiră anumite vedete şi a visat sau visează să fie ca ele.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *