Unde mergem in primavara anului 2019 in Europa?

De ce nu ai descoperi in primavara anului 2019 batranul continet, la un pret mai mult decat abordabil? Poti descoperi aici o multime de orase minunate. Destinatiile din partea de nord, din Scotia sau Irlanda renunta incet la griul de iarna si lasa loc unor nuante minunate de verde in toate degradeurile posibile. Iar destinatiile din partea de sud, din Grecia sau din Spania infloresc cat vezi cu ochii.

Explorand Europa pe timp de primavara, te vei bucura de cel mai frumos timp, fara inghesuiala si fara sa platesti un pret exorbitant la bilete.

Paris. Primavara se reintorc zilele frumoase de primavara la Paris si capitala devine cea mai frumoasa cu stradutele sale inflorite, cu parcurile sale in nuante de verde si terasele sale animate.

Dublin. Nu ai cum sa nu te lasi fermecat de Irlanda, cu vaile sale bucolice, cu castelele sale nobile si panoramele sale care te fac sa te gandesti cat de fabuloasa si grandioasa este natura. Sa nu mai vorbim despre legendara latura festiva a irlandezilor care te va face sa apreciezi si mai mult aceasta destinatie.

Berlin. Cea mai vibranta destinatie, Berlin, devine si mai si, odata ce zilele frumoase de primavara isi fac aparitia. Te vei putea plimba astfel pe cele mai frumoase stradute, prin parcuri, pe langa canale sau poti sa stai pur si simplu pe o terasa pentru a profita din plin de viata citadina.

Italia. Venetia este cea mai calma pe timp de primavara. Capitala nu este atat de asaltata de turisti pe timp de primavara si nu se mai sta atat la coada la muzee, palate sau la Marele sau Canal.  O destinatie unica si magnifica pe care nu ai cum sa o uiti.

Dubrovnik.un oras foarte frumos de-a lungul Coastei Adriatice, Dubrovnik te asteapta cu cele mai frumoase si mai linsitite stradute si cu cele mai impresionante fortarete din lume.

Malta, o destinatie mai mica din partea de sud a Italiei, ofera numeroase activitati interesante pentru primavara. Vei putea explora cele mai frumoase orase, sa inveti mai multe despre trecutul sau, sa descoperi laguna albastra, orasul lui Popeye sau plajele de pe coasta.

Copenhaga. Aici ai o multime de lucruri de facut si de descoperit, Copenhaga nu te va lasa sa te plictisesti. O minunata escapada in care poti descoperi un Smørrebrød local, sa explorezi Nyhavn, sa te plimbi la Kastellet si sa admiri cea mai frumoasa priveliste.

Viena. O destinatie magica si romantica de vizitat, Viena este ideala pentru o escapada perfecta de primavara.

Amsterdam. Un oras minunat de descoperit pe timp de primavara. Este unul din cele mai fotogenice orase din Europa si este perfect de descoperit cand primavara isi face incet-incet aparitia. Poti inchiria o bicicleta pentru a descoperi cele mai frumoase locuri sau sa mergi pe jos pentru a descoperi orasul intr-un ritm mai lent. Te poti pierde astfel pe stradute sau printre canale si sa admiri o arhitectura emblematica, amestecata cu mii si mii de flori.

 

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *