Săptămâna internațională a Muzicii Noi

Săptămâna internațională a Muzicii Noi a ajuns anul acesta la a 22a ediție, având, de astă dată, tema suprarealismului și purtând motto-ul „Este ceea ce este”.

Îi vom cunoaște pe Mr și Mrs. Nobody, Curtea Regala Extraterestra pe ruinele Curții Vechi Domnești din București, pe  Hans Christian Andersen la sala Radio, Barbie, păpușa  într-un pian cu baldachin, canari și papagali, sonorități ale  infinitului agendelor noastre de telefon, cu Osho si pe Pitagora.

Mario Caroli, Daniel Kientzy (Franța), Barrie Webb (Anglia), Eduardo Terol (Spania) și Boguslaw Schaeffer (Polonia) vor fi la Bucuresti alături de muzicieni români, în spații diverse ale instituțiilor partenere (Sala Radio, Opera Naționala București, Teatrul Național București, Muzeul Municipiului București, Universitatea Națională de Muzică București, Căminul Artei / Uniunea Artiștilor Plastici, Clubul Tăranului, Ateneul Român) și Aula Palatului Cantacuzino, sediul organizatorului acestui eveniment (Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din România).

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Săptămâna internațională a Muzicii Noi

  1. Hmm, suna interesant, am auzit de acest stil insa nu am avut niciodata rabdare sa ascult..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *