Cele mai frumoase satucuri din Grecia

Ce zici de un safari sau sa faci cele mai frumoase poze cu cele mai frumoase apusuri de soare si cu un cer care se acopera in nuante de auriu? Poti alege linistea unui port de pescuit, muntii abrupti, destinatii care stau cocotate in echilibru pe stanci… adica cele mai frumoase satucuri din Grecia.

Perdika si papagalii sai colorati. Perdika este un satuc de pescari extrem de pitoresc si de fermecator. Chiar in fata sa, se afla Insulita Moni si cativa papagali colorati pot sa fie mereu observati in zbor, indreptandu-se inspre ea. O adevarata bijuterie cu o multime de golfuri paradisiace si cele mai delicioase taverne pe strada sa principala.

Galaxidi, pe cursul apei. Zici ca e un satuc pictat de cel mai talentat artist. Fatadele casutelor de aici afiseaza cele mai frumoase nuante de pastel si in zare inca se mai pot admira cateva barci cu panze. Galaxidi este un loc magic, foarte calm, foarte linistit, foarte armonios, care a stiut cum sa isi pastreze farmecul de altadata.

Arachova si farmecul sau minunat de munte. Este cel mai glamour satuc de munte din Grecia! Se spune ca este la fel ca si satucul de munte din Mont Blanc, Franta, Megeve! Are cele mai pitoresti casute din piatra, stradute inguste si invita ficare turist la cele mai frumoase plimbari si descoperiri. Este o adevarata oaza de liniste si de racoare, departe de caldura torida estivala.

Dimitsana, un satuc cocotat la altitudine din Arcadia. Cu cei 600 de locuitori ai sai, Dimitsana prezinta o alta fata a Greciei, mai calma, dar la fel de sublima. Este un satuc senzational din Arcadia, cu casute inalte de piatra, situat in cel mai fermecator loc, pe doua coline, care domina cheile Lousios.

Vathia, o adevarata splendoare. Vathia este un satuc demn de o carte postala. Casutele dateaza din secolele 18 si 19 si ofera cel mai frumos exemplu de arhitectura din zona.

Hydra, o insula fara masina. Hydra este portul principal al insulei pietonale cu acelasi nume. Aici nici vorba sa vezi pe undeva vreo masina. Portul este inconjurat de un amfiteatru de casute fortificate. Stradutele labirintice te duc pana sus, departe.

Monemvassia, un Gibraltar al grecilor. Este unul din cele mai spectaculoase locuri de aici. Stanca de aici ajunge pana la 150 de metri. Formeaza astfel, o fortareta anatrala, aproape de nepenetrat.

Methoni, cel cu un farmec venetian. Este o mica statiune balneara foarte turistica care are o spectaculoasa fortareata venetiana care se ridica in fata marii. Apele in nuante de azur ale golfului sunt cu adevarat o incantare. O calatorie minunata inapoi in timp!

Kastro, Sifnos. Este un satuc foarte vechi, fortificat, pe o faleza, in fata marii. Are casute traditionale in nuante de albastru si de alb, cu un farmec incredibil. Cei care ajung aici sunt fermecati de acest mic paradis. Klima. Este un satuc linistit traditional, cunoscut mai ales pentru casutele pescarilor de aici, cu picioarele in apa in partea de jos a unor mici faleze.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *