Secrete din videochat – cum se platesc modelele

castiguri videochat

S-a creat o adevarata isterie in ultimul timp cu videochatul; lumea se imparte acum in doua, fiind vorba de cei care sunt de acord sau toleranti cu un astfel de job si cei care nici nu vor sa discute despre asta. Poate ca mereu va fi asa, indiferent de domeniu. Cu toate acestea nu se poate nega faptul ca din videochat se fac bani multi si mult mai rapid.

Salariile fetelor de la videochat

Daca te intrebi care este sistemul dupa care sunt platite acele fete care activeaza ca modele de videochat afla ca marele avantaj este cel de intretinere a unei discutii. Sunt platite per minut deci conversatiile lungi pun semnul de egal intre munca in sine si plata satisfacatoare.

Asa cum ne explica si cei de la videochatul Studio20 se lucreaza pe piata straina. Asta face ca puterea unei economii externe sa conteze mai mult in plata salariilor celor care lucreaza in Romania. Cu alte cuvinte potential financiar este, doritori sunt asa ca fetele sunt platite regeste. Si pentru ca se lucreaza corect se merge pe baza de comision, cel care in proportie foarte mare ajunge in mana modelului.

Nu sunt date exacte despre salarii pentru ca totul variaza. Sunt fete care ajung sa faca mii de euro intr-o singura luna. Desigur, gradul de implicare este cel care te face sa te diferentiezi de celelalte fete. Ce-i drept un studio de videochat care se respecta ofera si training fetelor asa ca dupa ce descopera din tainele acestui job au si mai multe sanse de a castiga mai mult in fiecare luna. Dar trebuie si implicarea fiecareia pana la urma; cu cat iti doresti mai mult sa faci bani cu atat vei munci cu mai multa placere si asta se vede de fiecare data cand tragi linie dupa o luna de munca.

5000 de lei pentru o luna de munca suna mai mult decat bine. Cei de la Studio 20 spun ca dupa primele saptamani de acomodare ajungi sa castigi chiar si mai mult, dupa ce acea perioada de instruire este deja predata fetelor. Partea si mai buna? Se accepta chiar si incepatoare, novice sau fete de orice nivel in ceea ce priveste partea de activitate intr-un studio de videochat.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Secrete din videochat – cum se platesc modelele

  1. Normal ca suna bine 5000 de lei pentru o luna de munca. Imi spui si mie, unde se mai castiga bani atat de usor pentru o persoana care poate ca nu are deloc experienta, iar in unele cazuri nici 3 diplome la facultatile importante din tara noastra? Eu zic ca este o oportunitate pentru unele fete, chiar o oportunitate foarte mare.

  2. Veniturile lunare sunt cele mai motivante lucruri entru orice persoana, cu toate ne dorim sa avem suficienti bani, iar studiorile de videochat incearca pe cat de mult posibil sa ne ajute in legatura cu asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *