Unde mergem in 2019

2019 a sosit deja. Unde vom calatori in acest nou an? Ce destinatii vom alege? Alegerea unei destinatii nu este intotdeauna usoara. Adesea, ne vin numeroase idei in cap si nu este intotdeauna usor sa facem o alegere. In acest articol va vom vorbi de cateva din cele mai frumoase destinatii ale anului 2019.

Laos, o tara mai putin vizitata din Asia de sud-est.  Printre cele mai frumoase destinatii din Asia de sud-est Laos este fara indoiala una din ele. Insa, in ciuda acestui fapt, este mai putin vizitata. De ce sa calatoresti in 2019 in Laos ? O calatorie in Laos va fi mult mai autentica mai ales daca alegi locuri mai turistice precum Luang Prabang sau Vang Vieng. Vizitarea templelor din Luang Prabang si multe alte lucruri de asteapta in Laos daca alegi sa o vizitezi in 2019.

In Dhofar, la Oman. Dhofar este o regiune a sultanatului Oman, situata in partea de sud a tarii, in apropiere de Yemen. In ciuda apropierii de Yemen, Dhofar este o regiune a tarii in care conditiile securitare sunt foarte bune. La fel ca in restul tarii de altfel. Este o regiune de vizitat in 2019. La Dhofar sunt mult mai putini turisti straini. Este o destinatie turistica majora a tarii. Cea mai buna perioada pentru a vizita Dhofar este vara.

Peninsula Yucatan, Mexic, o destinatie culturala si cu o natura excelenta. Peninsula Yucatan reprezinta o regiune magnifica din Mexic. Aceasta regiune iti permite sa profiti de o calatorie variata, cu peisaje magnifice, de numeroase vizite culturale si de relaxarea oferita de Riviera Maya. Yucatan face parte din numeroasele destinatii variate care intr-o saptamana iti permite sa vizitezi site-uri maya precum Chichen Itza sau Uxmal, sa beneficiezi de numeroase preparate mexicane delicioase, sa inoti cu broastele testoase la Akumal sau sa profiti de relaxare pe o plaja.

Mallorca, cea mai mare insula din Baleare. Daca te intrebi unde sa pleci in 2019 timp de cateva zile in Europa atunci iti recomandam sa optezi pentru Mallorca. Departe de cliseeele turismului de masa, o mare parte din insula a reusit sa isi pastreze autenticitatea. Cu siguranta vei fi surprins de Mallorca. Palma de Mallorca merita o vizita, sudul insulei regrupeaza o serie de golfuri salbatice cu adevarat superbe si nordul insulei adaposteste o multime de saturi fermecatoare.

Qatar. Qatar este o destinatie care merita o vizita fara indoiala. Mai degraba necunoscuta, vizitatorii au obiceiul sa ramana aici doar o noapte in drum spre Doha. Insa ar trebui sa ramai mai mult decat o noapte la Qatar. O vizita la Qatar iti pemite sa descoperi magia desertului din sudul tarii si orase mai putin cunoscute precum Al Wakrah sau magnificul fort al Zubarah din partea de nord a tarii. Ideal ar fi sa eviti perioada estivala deoarece caldura este sufocanta. Noiembrie-aprilie este cea mai buna perioada  pentru o vizita.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *