Social Lite – Client Facebook, Twitter, Gmail

Social Lite este o aplicaţie cu ajutorul căruia puteţi administra reţele sociale Facebook, Twitter şi clientul de mail Gmail.Toate acestea le veţi avea într-o interfaţă asemănătoare cu cea de pe sistemul de operare iOS.Este uşor de folosit şi pe această cale scăpaţi şi de utilizarea browserului atunci când vreţi să vă accesaţi conturile de pe reţelele sociale sau e-mailul.De asemenea veţi primi notificări în system tray de fiecare dată apare o postare nouă sau un mail nou.

Pentru a începe să îl utilizaţi trebuie doar să vă autentificaţi la fiecare cont în parte şi veţi avea acces la toate opţiunile contului.Fiecare cont are câte un buton de meniu de pe care puteţi accesa opţiunile contului exact ca pe interfaţa iOS.

Pentru Twitter aveţi posibilitatea de a vedea toate tweeturile, mentions, favorites şi mesajele directe.De asemenea veţi primi notificări de fiecare dată când un tweet nou este postat.

Contul de Gmail se poate administra exact ca şi în browser doar că opţiunile sunt afişate separat şi pot fi accesate de pe butonul Meniu.

Aplicaţia Social Lite este disponibilă în două versiuni, gratuită şi contra cost.Pe varianta plătită puteţi să accesaţi mai multe conturi Facebook, Twitter şi Gmail simultan şi mai aveţi acces la Google +, GTalk şi Facebook Chat.

Social Lite este compatibil cu Windows XP, Vista, Windows 7 şi Mac OS X.Puteţi descărca aplicaţia de pe site-ul oficial.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *