Spune-mi ce tip de relatie ai ca sa iti zic cat va dura

relatieFoarte multi oameni isi doresc sa afle care este secretul unei relatii de lunga durata, gandindu-se ca exista o formula speciala care poate face ca lucrurile sa fie mai simple decat sunt. Insa, daca se ia in considerare increderea, loialitatea si dragostea dintre partenerii unui cuplu, oamenii de stiinta sunt de parere ca, intr-adevar, pot determina o formula care sa prezica o perioada de relatie si cat timp vor sta cei doi impreuna. Astfel, un studiu realizat recent a identificat mai multe tipuri de relatii si a dezvaluit care este cel mai probabil sa ajunga sa casatorie.

Relatie de durata

Ai o relatie in care drama este la ea acasa? Inseamna ca te potrivesti in grupul caracterizat ca fiind “dramatic”. Oamenii de stiinta au descoperit ca aceasta sub-sectiune a cuplurilor nu este in concordanta cu afectiunea lor, justificand ca lucrurile rele care au avut loc in relatia lor se datoreaza faptului ca “nu se potrivesc ca si cuplu”, precum si faptul ca arunca vina unul pe celalalt. Asa cum era de asteptat, probabilitatea de a se desparti un astfel de cuplu este mult mai ridicata, cercetatorii descoperind ca femeile dintr-o asemenea relatie se simt mizerabil.

Pe langa cuplurile dramatice, oamenii de stiinta au identificat, de asemenea, si cuplurile conflictuale, care au tendinta de a se contrazice mai mult decat trebuie. Spre deosebire de cuplurile dramatice, acest tip nu are la fel de multe sanse de a se desparti, desi oamenii de stiinta au descoperit ca vor avea un viitor toxic.

Citeste si:  Secretele unui site reusit

Cel de-al treilea grup- care este implicat din punct de vedere social- scoate in evidenta, aproape constant, punctele pozitive din relatie. Asadar, acest tip de cuplu este mai susceptibil de a avea un viitor mai luminat deoarece prefera sa relationeze si cu alte persoane din jurul lor, dar si din cauza faptului ca la baza formarii cuplului sa afla o baza solida de prietenie- partenerii vazandu-se unul pe celalalt ca fiind “cei mai buni prieteni”.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *