Ce spun mailurile de campanie ale lui Donald Trump

Pentru a incita partizanii sai sa faca anumite donatii capania presedintelui candidat american se duce se pare si in mailurile sale zilnice. Bunatati, victimizare, patriotism, vechi retete din anul 2016…..strategii care suna putin a panica. Peste 15 mailuri trimise pe zi, apeluri la donatii uneori explicite, alteori « machiate » sub forma vinderii unor produse derivate, o glorificare permanenta a presedintiei, lucruri urate despre democrati, mai ales despre Joe Biden….

Sa fii abonat la difuzarea de mailuri pentru campania electorala a lui Trump este o adevarata experienta, se pare. Dar acest lucru ne da si cateva indicatii cu privire la strategia lui Trump cu putin timp inainte de scrutinul din 3 noiembrie. Se pare ca obtinerea de bani este scopul principal al acestor mailuri. Totul se termina cu un apel la a contribui fara exceptie. Dar oare cum poti face lumea sa doneze sau sa te aleaga din nou? Se pare ca strategiile folosite sunt diverse. Mai intai, putem vorbi despre cei care trimit mailurile. Multe sunt semnate de catre presedintele insusi dar altele sunt semnate de sotia sa, Melania, de fiii sai si de nora sa, Laura Trump, dar si de catre vicepresedintele, Mike Pence sau de alti membri ai echipei sale.

Apoi vine vorba despre corpul mailului. Cel mai adesea, se profita de lucruri care sunt de actualitate. Se vorbeste despre dezbaterea opozantului sau Joe Biden sau de cele ale canditatilor pentru vicepresedinte, dar si despre ospitalizarea presedintelui din cauza Coronavirus sau a declaratiilor sale de la iesirea din spital. Aceste e-mailuri nu sunt scrise in mod evident de catre Donald Trump. Dar seamana foarte mult cu el.

Aici este folosit acelasi vocabular, aceeasi dorinta de a folosi la mijlocul frazelor cvinte scrise cu majuscule pana la epuizare. In orice caz, se pare ca Donald Trump este mult mai disperat decat contracandidatii sai. Si se pare ca motivul este unul evident- in cazul in care va pierde, s-ar putea sa trebuiasca sa mearga la inchisoare. Si totusi, actele sale din ultimii ani, precum sa cumpere tacerea unui star porno, sa reclame o enorma rambursare a impozitelor, sa obstructioneze ancheta cu privire la legaturile sale dintre campanie si Rusia vor avea mult mai multe consecinte asupra sa decat asupra predecesorilor sai.

Daca va obtine un nou mandat, data de prescriere a faptelor sale penale va avea loc in urmatorii patru ani. Asta, dat fiind faptul ca Ministerul de Justitie a decis sa nu acuze un presedinte in executie. In schimb, daca pierde, va suporta destul de repede consecintele actelor sale.

Pentru el sa castige aceste alegeri, nu este o dorinta, ci o necesitate. Contracandidatul sau, Joe Biden duce o campanie de « vindecare si de unificare a tarii ». In orice caz, unii isi doresc ca lucrurile sa revina la normal si sunt de parere ca Trump a distrus tara pe care a condus-o. Sa vedem daca va castiga sau nu sau daca va fi gratiat sau nu… mai avem putin de asteptat.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *