The Hangover III- o comedie la puterea a treia

Cu premiera in Romania din 30 mai anul acesta al treilea film din seria “The Hangover” a venit cu mari asteptari din partea publicului. Cu un sir al povestii care se repeta, cu aventura la baza si comicul situatiei persoanajele deja celebre ale filmului au incantat inca o data. De data aceasta la puterea a treia.

Povestea din “The Hangover III”

Daca pana acum era vorba de cate o patanie a grupului, o deviere de la o petrecere a burlacilor de data aceasta povestea se opreste la Alan. Nu mai urmeaza tratamentul si devine din ce in ce mai iresponsabil drept urmare prietenii se hotarasc sa il interneze. In prima faza caci ajung sa se complice din nou cu Chow, pe urmele caruia trebuie sa ajunga. Intr-un schimb nebun de averi furate de la inamicul sau acelasi Chow le provoaca intreaga aventura.

the-hangover-3-wide

Comicul situatiei

Desi asteptarile erau mai mari “The Hangover III” se detaseaza de ceea ce pana la partea a doua personajele ne-au obisnuit sa faca. Nu mai este nici un episod al betiei cand toti din acel grup uita de ce au facut, dezvaluit la final. Comicul filmului caci categorizat a fi comedie ca si gen se rezuma la cateva momente care starnesc hilarul cazului. Alan este in principal cel care le provoaca, de la interesul major pe care il acorda telefonului in situatii limita si pana la a o intalni pe cea care este pe aceeasi lungime de unda cu el. Cu o sinceritate debordanta in aproape orice situatie care din nou starneste rasete Alan este cel care se casatoreste la final.

Citeste si:  O viaţă minunată!

Cele 100 de minute te tin fara doar si poate cu sufletul la gura. Insa desi ne asteptam la o comedie puternica avand in spate cele doua filme din aceeasi categorie “The Hangover III” dezamageste cu prea multa poveste, cu multa aventura insa care aduce prea putina comedie.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *