Google Glass ar putea fi detronati curand de lentile

Anuntati a fi inventia anului the Google Glass fac senzatie fara doar si poate. Insa cum tehnologia atinge cote impresionante in scurt timp iata ca deja se anunta o noua modalitate de a te bucura de ochelari inteligenti. Desigur cum altfel decat cu lentile la fel de inteligente.

Ce sunt Google Glass?

Ochelarii inteligenti aduc intreaga lume digitala la picioarele tale. Cu usurinta de a stoca informatii, de a gasi informatii sistemul este unul avansat care sa permita utilizatorului o experienta unica. Cum altfel daca sunt la propriu ca un mic computer integrat intr-o pereche de ochelari? Inregistrare, captare de cadre, accesare de siteuri, o intreaga nebunie. Poate chiar sa inregistreze o conversatie si sa o redea, chiar si la o distanta considerabila a utilizatorului de ochelari fata de obiectul “tinta”.

Ce poate inlocui Google Glass?

Bazat de asemenea pe un sistem inteligent, cu aceeasi dorinta de a ului, de a aduce tehnologia in mainele utilizatorului insa la un alt nivel decat cel de pana acum se pare ca Google Glass vor fi curand inlocuiti de o pereche de lentile. Zvonurile ii vizeaza pe cei de la Samsung care ar incerca sa scoata pe piata revolutionara idee si dispozitiv.

1BLANCO

Si pentru ca se doreste sa depaseasca asteptarile se pare ca lentilele ce vor declara razboi total fata de Google Glass vor fi cu mult mai apreciate tinand cont ca sunt mici si usor de folosit si in plus flexibile. Iar ca si capacitate in materie de functii si modul de a le folosi urmeaza acelasi curs ca si Google Glass.

Deja experimentele se pare ca au fost realizate pe iepuri si au adus nu numai multumirea insa exceptionalul cazului , ceea ce ofera inca o dovada nu va trece mult timp pana cand lentilele vor fo preferate in defavoarea unei perechi de Google Glass.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *