Top 3 cluburi pentru care ai nevoie de o hartă

Orașul e plin de locuri drăguțe, fancy, șucare, mișto etc., dar are și o parte mai puțin cunoscută, aceea a locurilor absolut ciudate, desprinse parcă dintr-un roman horror de tortură și umblare fără țintă. Este de preferat să evitați aceste locuri dacă v-a cuprins o subită oboseală datorată vieții agitate a orașului. Bine, “oboseală” e un ușor eufemism.

 – în imagine, o gașcă de oameni care nu mai știu în ce club s-au pierdut cu o seară înainte –

Kulturhaus. Locul ăsta are nevoie de un ghidaj cu laser sau cu poziționare prin GPS. Nu știi niciodată în ce parte a lui ești, peste tot sunt elevi de liceu, puștoaice prea agitate, pedofili netalentați și baruri care te cheamă. Este pus pe trei niveluri, subsol, parter, etaj. Subsolul este ca o crescătorie de pui, sunt oameni unul lângă altul, iar în unele seri de vară clar n-ai vrea să fii acolo. Te rătăcești ușor treaz fiind, darămite împrietenit cu câteva înghițituri de alcool. Cel mai bine e ca mereu să ai un prieten în față, el știe drumul și chiar dacă nu-l știe, măcar nu faci tu loc.

Control. Aici, te poti aștepta să găsești oameni care se cinsteau încă dinaintea clubului. Este oarecum liniar când intri, dar dacă începi să te plimbi în căutarea unui loc nu prea găsești limanul. Au niște canapele la un nivel între etaj și parter, loc bun de stat și ținut gagica la o discuție profund psiho-filosofică despre poziția omului în planul divin sau în nihilismul trendy. Și mai au o zonă pe care o închid, fie când cred că s-au pierdut suficiente suflete acolo, fie când nu sunt suficiente suflete de pierdut.

Silver Church.Aici, glumesc, nu te pierzi în el, ci te pierzi până la el. Treci pe lângă Operă, treci prin niște boscheți și ajungi la locul clubului. Mai dai câteva ture pe la intrare, pentru că nu știi exact dacă intri prin intrarea aia vintageo-comunistă din stânga sau prin zidul ăla de foi metalice. Până la urmă găsești, iar în interior orbești de la cât negru te înconjoară.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Top 3 cluburi pentru care ai nevoie de o hartă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *