Breadcrumbs în detaliu

În acest articol voi încerca să evidenţiez utilitatea breadcrumbs.În traducerea liberă “breadcrumbs” însemnând firimituri de pâine.Deasemenea vă voi explica cât mai detaliat posibilitatea de a afişa breadcrumbs pe bloguri.Pentru aceasta va trebui să înţelegem ce înseamnă defapt aceste “firimituri de pâine”:

Conform unei definiţii găsite pe forumul tutorialehd.info,breadcrumbs înseamnă:

În traducerea liberă “breadcrumbs-firimituri de pâine”, iar dacă te uiţi dupe ele vezi de unde ai plecat şi unde eşti în acel moment.Un “breadcrumb” este un tip de o structură de navigare care informează vizitatorul despre principale categorii şi subcategorii a paginii web accesate. Acesta este de obicei plasat sub titlul principal al paginii şi conţine legături la categoriile şi subcategoriile respective.

Exemplu imaginea de mai jos:

Din punct de vedere a navigării, navigarea prin breadcrumbs oferă utilizatorului un mai bun control asupra cărei pagini revine.

Mai jos aveţi un tutorial video despre cum vede Google aceste breadcrumbs:

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *