Un transport sigur, pilotul automat al masinii

In lumea in care digitalul aduce atat de multe imbunatatiri, in care modernul surpinde cu functii si gadget-uri se pare ca nu vom mai avea mult de asteptat pana cand masinile sa se conduca singure, cu pilotul automat. Potrivit  expertilor deja exista o lista a marilor marci care s-au aratat interesate de acest proiect.

Ce implica pilotul automat al masinii?

Exact ca un vis, ca un film de fictiune cu o comanda specifica in ceea ce priveste destinatia dorita iar cu activarea optiunii de pilot automat masina va merge de una singura pana la punctul dorit. Din sofer devii pasager, cu alte preocuapri decat cele de sofat, cu comoditatea de a te baza pe un sofer profesionist insa in varianta digitala. Deja exista tot felul de siteme care sa usureze munca sofatului, de la ajutorul pentru a parca pana la identificarea radarelor, indicatii din bord care sporesc atentia in tot ceea ce priveste masina si sofatul. Insa pana la a avea posibilitatea de a puen pilotul automat sa faca treaba ta este deja un proiect ce tine de o inspiratie din lumea viitorului.

pilot automat

Insa cata incredere ar putea avea soferii intr-o masina independenta? Lasand la o partea partea de tehnologie erori se pot produce oricand asa ca ce face ca siguranta ta sa fie pusa in seama pilotului automat? In acelasi timp pilotul automat vine cu o usurinta de a conduce, cu salvarea timpului tau cand in drum spre serviciu sau indiferent de locatie trebuie sa rezolvi lucruri, sa faci planificari si lucruri care iti fura atentia de la sofat.

Citeste si:  Nebunia de la ora 0 pe Facebook

O astfel de masina nu mai reprezinta un proiect pe hartie, ci o realitate. In SUA deja s-a realizat inmatricularea unui astfel de automobil. Dar pana sa ajunga sa fie o masina accesibila si pana cand obisnuinta de a avea o masina pe care sa te bazezi la propriu ramane masina viitorului este intens dezbatuta.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *