Unde mergem in luna mai?

In luna mai soarele este din ce in ce mai prezent pe cer, ne mangaie cu razele sale, avem parte de cateva week-enduri prelungite. Luna mai pare ideala pentru a calatori si pentru a ne relaxa, macar pe timp de week-end. Nu putem atunci decat sa ne punem intrebarea legitima – Unde mergem in luna mai?

Marseille in luna mai. Odata ajuns la Marseille trebuie sa te indrepti neaparat spre La Cité Radieuse de Marseille, o unitate de locuit gandita de catre Le Corbusier. Aventureaza-te mai apoi sub apa in timpul unei sedinte de scufundari submarine care iti va rezerva o multime de surprize. Si, daca ai ghinionul ca vremea sa nu tina cu tine, sa stii ca vizitarea orasului Marseille pe timp de ploaie este in egala masura posibila. Pentru amatorii de arta, muzeele urmatoare nu trebuie sa lipseasca de pe lista: Mucem, Mac sau Muzeul de Arte Frumoase.

Bologna in luna mai. Din 2006, orasul Bologna este recunoscut de UNESCO drept orasul Muzicii. Ceea ce inseamna ca de pe lista ta de vizite nu trebuie sa lipseasca Opera si Academia Artelor Frumoase. Vizitele alternative de efectuat la Bologna sunt in egala masura numeroase. Spre exemplu, poti vizita Cinateca di Bologna, adica cinemateca din Bologna. Poti asista la un concert organizat la Locomotiv Club – pop, rock, funk si hip hop sunt la ordinea zilei. Si, pe timp de ploaie la Bologna, poti vizita Palazzo dell’Archiginnasio, cea mai veche Universitate din Bologna sau sa vizitezi numeroasele saloane de ceai fermecatoare pentru a degusta un ceai sau o inghetata delicioase.

Citeste si:  Experiente de trait in Siberia

Viena in luna mai. Opera din Viena este una din cele mai cunoscute atractii ale orasului. Un mic truc – din aprilie pana in iunie si in septembrie spectacolele sunt retransmise in mod gratuit pe un ecran mare situat in piata Karajan. Poti opta pentru un tur cu tramvaiul la bordul Vienna Ring Tram. Daca ploua la Viena si iti doresti sa descoperi secretele culinare atunci viziteaza Alte Post.

Malta in luna mai. Malta statiune balneara, Malta relaxare, Malta turism…exista atatea sinonime pentru aceasta destinatie superba, o insula cu multiple activitati oferite turistilor. Scufunda-te in istorie mergand sa admiri parada In Guardia. Spectacolul de aproape 45 de minute se deruleaza de-a lungul intregului an. In extrema de Vest a insulei vei putea vizita Fenêtre d’Azur, un arc din piatra, sculptat de timp, nu de mana omului. Inchiriind o barca vei avea ocazia sa intri intr-o grota pentru un spectacol fabulos. O plimbare pe insula Gozo, mai putin cunoscuta este in egala masura recomandata.

Hamburg in luna mai. O plimbare prin cartierele magnifice ale orasului, admirarea panoramei de pe terasa Filarmonicii din Hamburg si aprecierea unui apus de soare in Alsterpark…acestea sunt doar cateva din lucrurile pe care le poti face in timpul unei vizite la Hamburg. O multime de concerte se organizeaza la Hamburg in luna mai, in piata de pesti in special. Daca vrei sa stii ce poti face daca ploua la Hamburg te sfatuim sa vizitezi orasul la bordul unui vapor sau sa vizitezi magnifica Künsthalle.

Citeste si:  Culmea rasfatului pentru clientii hotelului Burj al Arab

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *