Destinatii insorite de Paste

Ca oricare, astepti si tu cu nerabdare ca vremea sa se incalzeasca incetul cu incetul si iti pregatesti deja vacanta de primavara. Am adunat in acest articol cateva destinatii ideale pentru vacanta de Paste.

Vestul american.  Pamanturile de culoare ocru si aride din Vestul Indepartat sunt ideale pentru un sejur de Paste. Printre cele mai emblematice locuri din statele California, Utah si Arizona se numara Monument Valley si Death Valley sau Marele Canion care se poate vizita pe jos fara niciun fel de probleme sau cu trenul cu aburi, ca pe vremuri. Magia este prezenta si in marile orase californiene precum San Francisco, fermecatoarea Santa Barbara, linistitul Malibu fara sa uitam de minunatul Los Angeles, orasul cinematografiei. Temperatura medie de Paste este aici de 28 de grade.

Costa Rica. Situata intre Nicaragua si Panama, Costa Rica se inscrie drept o destinatie familiala de predilectie. Natiunea, care si-a abandonat armata in favoarea unei veritabile politici ecologice in 1948 se bucura de peisaje contrastante, paduri tropicale, peisaje demne de decoruri de cinematografie, plaje paradisiace, paduri tropicale, pamanturi vulcanice, rauri salbatice. Atatea terenuri de joaca ideale pentru practicarea activitatilor sportive sau nautice precum rafting sau canoe sau chiar tiroliana in regiunea Monteverde. In orase si sate, Ticos ii invata pe cei mai mici sa iubeasca pamanturile sacre in care s-au nascut in care rezista comunitati si ecosisteme unice in lume. Temperatura medie in luna aprilie este aici de 27 de grade.

Citeste si:  Experiente de trait in Siberia

Irlanda. Paradisul european al pasionatilor de drumetii, Irlanda este o destinatie ideala pentru intreaga familie. In cadrul unui sejur vei descoperi cele mai frumoase panorame nationale intre faleze abrupte, lacuri misterioase, intinderi de desert si pamanturi inflorite. In oras, irlandezii te invita la sarbatoare. In program seara – degustari de fish and chips la malul marii la Galway, concerte de muzica traditionala la Dublin si croaziere in Irlanda de Nord, pe canalele din Belfast, orasul construirii Titanicului si locul in care a fost filmat celebrul film Game of Thrones. Temperatura medie in aceasta perioada este de 15 grade.

Kerala, 26 de grade de Paste. Situata in partea de sud a Indiei, intre marea Arabiei si muntii Ghats, Kerala este o destinatie ideala pentru familie, chiar si pentru copiii mai mici. Scufunda-te intr-un decor magic, iesit direct din Cartea Junglei, descopera pas cu pas magia si bogatia culturii indiene. Imersiunea este zilnica, dulce si intensa totodata, pe nisipul cald si coastele salbatice, pe apele calme si canale sau pe strazile colorate ale celor mai frumoase orase precum Cochin, un fost producator de ceai, de cafea si condimente, Kerala inseamna savori si parfumuri dar si comunitati multiculturale si multiconfesionale pentru care copilaria este sacra.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *