Vacanta groaznica

Toata lumea abia asteapta sa plece intr-o vacanta. Desi ajungi intr-un loc in care mancarea nu este buna, vremea este rea si hotelul  nu arata nici pe departe cum era in poze, unele calatorii sunt experiente ce le faci doar o singura data. Insa uneori lucrurile iau o directie destul de neplacuta.

Vacanta la Erin Langworthy

In timp ce vizita Victoria Falls din sudul Africii, o calatorie de vis pentru marjoritatea, Erin Langworthy de 22 de ani a avut o calatorie de cosmar. Tanara facea bungee jumping de pe marginea podului Victoria Falls in timp ce vizita Zambia in anul 2012. Coarda elastica s-a rupt si a ajuns sa cada 111 metri in ape infestate de crocodili din raul Zambesi. Aceasta a fost inghitita de rau, picioarele sale erau legate de franghia elastica si a petrecut mai bine de 40 de minute in apa, pana cand a reusit sa se agate de o piatra si un angajat de la compania de bungee jumping a tras-o la mal.

Lanworthy a fost dusa la Victoria Falls Clinic din Zimbabwe, asta la 5 ore si jumatate dupa incident. Desi plamanii sai au cedat partial si corpul sau era plin de vanatai, Langworhy nu a suferit rani serioase si s-a intors acasa doua saptamani mai tarziu. Ea a fost cea de a 106-a persoana care a sarit de pe acel pod in acea zi.

Din fericire acest incident nu s-a sfarsit tragic desi urmarile puteau fi mult mai grave. De aceea este important sa te bucuri de momentele in care mergi in calatorii indepartate si sa faci ceva nesteptat, pentru ca nu stii niciodata cand acea aventura ar putea fi ultima ta aventura. Uita de hotelul care nu arata ca in poze de mancarea care nu iti prieste si alte elemente si incearca sa te bucuri de ce are viata de oferit.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *