21 februarie in istorie

Sunt zile in care s-au petrecut anumite evenimente care mai sunt si azi de interes si care ne fac sa aruncam o privire in urma, in istorie. Vedem cum trecutul are inca o influenta atat de mare asupra prezentului. Ce a fost e inca de mare interes pentru noi toti. Astfel sunt limba materna si operele si vietile unor scriitoare.

Pe de o parte, pe 21 februarie sarbatorim Ziua Internationala a Limbii Materne. Prin aceasta zi se sarbatoreste folosirea limbii materne – mai ales a limbilor materne ale grupurilor minoritare. Se spune ca peste jumatate din limbile din lume sunt in pericol de disparitie.

Pe de alta parte, 21 februarie este si data nasterii scriitoarei Anais Nin. Ea s-a nascut in 1903 si este o scriitoare americana de origine franceza. Despre ea se spune ca si-ar fi inceput jurnalele intime la 11 ani si le-ar fi continuat fara oprire pentru 45 de ani.

Deci, sa ne amintim de lucrurile importante pentru noi sau sa descoperim lucruri interesante prin astfel de aniversari!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *