Ce noutati pregateste Game of Thrones pentru luna aprilie

Game of Thrones

Seriile inspirate din volumele lui George R. R. Martin au cunoscut un succes incredibil la public. Adaptarea in serial a povestilor fantastice din cartile “A song of Ice and Fire” sub denumirea Game of Thrones a determinat foarte multi iubitori de astfel de povesti sa urmareasca cu sufletul la gura evolutia intamplarilor.

Cu fiecare sezon rasturnarile de situatie au provocat controverse. De ce a disparut un personaj preferat? Va fi razbunata moartea unuia sau a altuia? Exact la fel sta situatia si cu personajul Jon Snow. Acesta a devenit una dintre cele mai indragite figuri a serialului. Crescut la casa lui Ned Stark (care a fost decapitat la finalul primului sezon) ca fiu nelegitim al acestuia, a jucat in toate cele cinci sezoane lansate pana acum. Trist si surprinzator pentru fani a fost faptul ca cel care a ajuns Comandantul Rondului de Noapte a fost injunghiat de catre subordonati la finalul celui de-al 5-lea sezon.

Recent oficialii HBO – producatorii serialului Game of Thrones – au lansat insa un teaser in care se reda o speranta celor pentru care Jon Snow era personajul preferat. Intr-o imagine publicata pe o retea de socializare, cu titlu de prezentare pentru sezonul 6 Game of Thrones, apare chipul insangerat, dar aparent in viata, al celebrului Lord Commander.

Oficialii s-au abtinut insa de la declaratii, iar speculatiile nu au intarziat sa apara. Cum tinutul Westeros este unul in care magia neagra, vrajitoriile si fantasticul se impletesc zi de zi cu eroismul, fanii se pot astepta ca in viitorul sezon Jon Snow sa apara reinviat de o vrajitoare, adus la viata sub forma de White Walker sau chiar recuperat dupa rana mortala suferita. Sunt insa doar zvonuri, intrucat oficialii au fost extrem de rezervati cu privire la soarta personajului in sezonul ce va aparea in luna aprilie 2016. Voi ce parere aveti? Va reveni sau nu Jon Snow in actiunea serialului?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *