21 martie, ziua poeziei

21 martie a fost declarata ziua international a poeziei.

Irina Bokova, directorul general UNESCO, ne spune:

“Fiecare poem este unic, dar fiecare reflectă universul experienței umane, aspirația în creație, care traversează toate granițele și frontierele de timp și spațiu, pentru afirmarea constantă a umanității ca o singură familie.”

Daca ne-am gandit majoritatea de multe ori sa scriem poezie si unii am si incercat, iata ca suntem incurajati sa nu renuntam. Ce ne poate motiva? Inscrierea intr-un grup unde si ceilalti scriu, evenimente precum cele in care este declarata o anumita luna o luna a provocarilor si in care ni se da zilnic o tema sau un cuvant pe care sa-l folosim intr-o poezie. Am mai vazut ca la inceput de an ni se spune ca anul are 365 de zile si ca daca scriem zilnic am avea un roman la sfarsitul anului. Insa cati reusim sa ne tinem de astfel de hotarari?

Daca poeziile scrise in scoala sunt incercari fara valoare artistica, nu inseamna ca mai tarziu nu mai putem scrie poezii. In plus, ar trebui combinate regulile si creatia. Fara cunostinte despre reguli mai greu reusesti. Folosind regulile iti dai seama daca esti sau nu pe drumul bun.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *