Un Dumnezeu pentru toti, o credinta pentru fiecare- convertirea religioasa

Cati oameni atatea pareri, cate religii tot atat de multe obiceiuri si convingeri religioase. Fiecare dintre noi se naste intr-o familie “condusa” de un spirit religios. Indiferent despre ce tip de credinta este vorba intreaga familie este pe aceeasi lungime de unda. Asta pana cand unii realizeaza ca ceea ce ei cred nu este deloc conform cu ceea ce sunt invatati sa creada. Cu alte convingeri ca pana acum convertirea religioasa devine o alternativa.

In ce consta convertirea religioasa?

In prima faza gandul de a te converti vine cu necesitatea nu-i asa de a te apropia de o alta credinta. Nici un cult nu va respinge un nou venit ci cu bratele deschise si cu bucurie il va indruma catre confirmarea si concretul de a deveni membru al lor. In functie de fiecare religie se vor necesita o serie de cursuri sau apropieri, familiarizari cu ceea ce noua religie in viata ta va insemna. Poate fi considerata si o etapa de acomodare si de incercare pentru ca tu sa fii convins de ceea ce iti doresti.

despair

De ce convertirea religioasa devina un interes?

Pentru ca ar putea echivala cu o tradare de ce ar alege cineva sa se converteasca? Ce face ca la un moment dat sa nu se realizeze ca nici macar asta nu a ajutat regasirea in plan spiritual? Motivele sunt diverse si pe langa pur si simplu ceea ce unii cred in plan personal poate fi vorba de un anturaj sau singura cale de oficializare a unei iubiri transformata intr-o casatorie.

Citeste si:  Care sunt cei mai periculosi hackeri ai tuturor timpurilor

Si cum ar fi ca fiecare sa isi pastreze religia? Putine sunt cazurile in care casatoriile mixte au fost acceptate. Si pentru cei care se face asta se cere ca in momentul in care vor avea un copil acesta sa fie botezat in cadrul bisericii care a si oficializat casatoria.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *