5 sfaturi practice pentru a diferenţia un parfum original de unul contrafăcut

Cu toate că un parfum care nu este original pare o idee bună din punct de vedere material este bine să ştiţi că nu întotdeauna o copie a unui parfum original poate fi un bun chilipir. Până şi din punct de vedere medical, un parfum fake poate provoca diferite afecţiuni ale pielii. Şi chiar dacă aveţi noroc şi scăpaţi de o posibilă iritaţie a pielii, o copie a unui parfum original nu va persista la fel de mult ca originalul.
Iată câteva sfaturi practice pentru şti cu siguranţă care sunt diferenţele dintre un parfum original şi o copie:

  1. Cea mai bună modalitate de a depista un parfum fals este aceea de a vă familiariza cu originalul. Mergeţi în magazine consacrate pentru calitatea produselor cosmetice şi îngrijire personală şi observaţi cu atenţie felul în care este ambalat parfumul, ambalajul în sine ba chiar pulverizaţi pe încheietura mânii puţin din parfum pentru a putea face o diferenţă clară a mirosului.
  2. Fotografiaţi parfumul original cu ajutorul unui telefon mobil, de exemplu. Asiguraţi-vă să aveţi cât mai multe detalii referitoare la parfumul preferat, cel original. Fotografiaţi sticlă în care este vândut parfumul dar şi cutia, mai exact anumite puncte de reper, gen poziţia codului de bare de pe cutia parfumului, forma sticluţei în care se afla parfumul, ba chiar imaginea de pe cutia originală.
  3. Mare atenţie la felul cum este ambalat parfumul. Examinaţi cu atenţie fiecare detaliu al calităţii ambalajului. Un produs de o calitate îndoielnică va a avea mereu un ambalaj dezordonat, lipit în exces, ba chiar grafică de pe ambalaj sau scrisul poate avea anumite defecte.
  4. Unii comercianţi au prostul obicei de a introduce într-un ambalaj original o copie a parfumului. Verificaţi dacă parfumul, respectiv recipientul în care se afla parfumul este la fel cu ceea ce vi s-a prezentat iniţial.
  5. Preţul, un factor important. Un produs prea ieftin ar trebui să vă dea de bănuit. Deşi vi se poate pare un bun târg asta nu înseamnă că aţi cumpărat şi ceva de calitate. Un parfum ieftin în comparaţie cu brandul de unde aparţine ar trebui să vă pună pe gânduri.

Ca o paranteză, mostrele cu parfumuri pot fi originale. Chiar dacă sunt prezentate în sticluţe mici şi fără o fată comercială, mostrele de parfumuri sunt sau ar trebui să să conţină parfumul original.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “5 sfaturi practice pentru a diferenţia un parfum original de unul contrafăcut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *