Octavian Patrascu forex – lansatorul provocarilor in bussines-ul anului 2015

Nu este un secret pentru nimeni faptul ca China este o tara care se dezvolta destul de greu in mediul financiar. Am tinde sa spunem ca nu reprezinta un interes pentru dezvoltarea afacerilor, insa Patrascu Constantin este persoana dezminte aceste mituri reusind sa demonstreze ca China este o tara extrem de atractiva pentru dezvoltarea sa in mediul online, avand in vedere numarul foarte mare al persoanelor care reusesc sa isi stabileasca un potential financiar prin intermediul spatiului virtual.

Octavian Patrascu sustine faptul ca cea mai numeroasa tara a lumii, China este destul de potenta financiar si ca s-a stabilizat destul de bine intr-un timp relativ scurt, datorita faptului ca a reusit sa stranga sume mari in conturile de economii, ceea ce face sa fie un centru economic destul de important din lume.

Patrascu Octavian claseaza China ca fiind urmnatoarea tara, dupa Statele Unite cu o crestere economica extrem de mare, mai ales in mediul online. Astfel, se pare ca aceasta tara are un potential financiar destul de mare, mai ales ca exista foarte multi investitori si producatori care dispun de sume destul de rotunde de bani. Totusi, chiar si pentru Patrascu Octavian se pare ca nivelul economic global pare sa fie suficient de fragil incat sa existe diferite riscuri sau provocari la nivelul acestor afaceri.
Business developer-ul, Patrascu Octavian Constantin recunoaste ca a avut foarte multi parteneri care aveau experienta in mediul online, insa care au fost suficient de usor de convins atunci cand a venit vorba despre colaborare. Tot el spune ca acesti colaboratori nu sunt doar cu experienta pentru ca de-a lungul vremii a colaborat si cu alti parteneri care detineau diferite bussines-uri traditionale.
Oricum ar fi, Patrascu Octavian Constantin se increde in afacerea lui considerand ca poate evolua in timp, in ciuda faptului ca evolutia economiilor lumii sau afacerii pare sa fie amenintata de catre criza financiara. De asemenea, tehnologia pare sa fie punctul forte al business developer-ului, iar modificarile si evolutia ei nu poate decat sa ii ofere increderea in afacerea sa. Astfel, in scurt timp China va putea sa fie comparata la nivel financiar cu SUA in ciuda credintei oamenilor si in ciuda scaderii sale pontential financiare in lume.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *