Xmas gift Xchange

Mai e puțin și vine Crăciunul. Ce doriți să vă pună moșul anul acesta sub brad? Și mă refer la cadouri palpabile…o carte, o eșarfă, un gadget.

Roșcata a venit cu o idee minunată și vă invităm pe toți sa o puneți în practică.

Ce presupune propunerea ei?

Primul pas: fiecare să își aleagă o persoană, din lista sa de bloguri, cu care să facă schimb de cadouri. Nu contează ce fel de cadou să fie, poate fi o felicitare, un breloc, o pisica, ceva hand-made, o jucărie de pluș, ceva, orice! Să caute prin blogul celui cu care a ales să facă schimb de cadouri ceva care să îi fie pe plac (fiecare a scris pe blog, la un moment dat, ceva ce și-ar dori, și nu mă refer la excursii în Aruba

Pasul doi: Să scrie pe blog ce a primit  fiecare, cu o pozică și să spună cum i s-a părut acest experiment, urmând să pună un link spre acest articol pentru a da de știre și altora, care vor vrea să participe la acest experiment. Ideal ar fi ca toți să folosiți același titlu, pentru a se știi că este vorba de aceeași campanie.

Acest experiment va dura până în seara de Crăciun. Cine vrea să participe?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

5 thoughts on “Xmas gift Xchange

  1. Deja am primit si daruit multe cadouri in campania asta pornita cu Roscata :) Am cateva postari pe blogul meu care arata cum a decurs actiunea :) A fost chiar interesant si frumos.Multumim ca ati scris despre ea :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *