Legalize Love

Legalize Love este o campanie lansată de Google sâmbăta aceasta. Debutând în Polonia și Singapore, campania susține căsătoriile între persoane de același sex. Se va concentra pe culturile homofobe, deși va opera în toate orașele ce au sedii Google. Așadar, poate vedem și prin România semne de susținere a căsătoriilor gay.

De altfel, nu este prima dată când Google susține oamenii cu tot felul de orientări sexuale. În 2008, pe blogul companiei a fost publicată o postare ce se opunea unui amendament din California cu privire la interzicerea căsătoriilor gay.

Mai mult, de Sfântul Valentin, Google a lansat un filmuleț simpatic și dulce, ce are la sfârșit o imagine cu o căsătorie gay (1.05), prezentată firesc, si aproape imperceptibil.

La urma urmei, de ce nu? Iubirea între oameni de același sex există din cele mai vechi timpuri. Că au fost mușamalizate frumușel de cei care au relatat evenimente istorice, fapte vitejești și descrieri de eroi, este partea a doua. Chiar și animalele au propriile specimene gay. În ziua de azi, prin țări cât se poate de civilizate din jurul lumii, oamenii se căsătoresc cu obiecte sau animale! Cred că sunt mult mai acceptabile căsătoriile gay. Spre deosebire de cele mai înainte menționate, aici ambii parteneri își dau acordul, semnează actul și așa mai departe. Nu sunt chinuite ființe nevinovate.

Citeste si:  Timewaste Timer- programul care te face sa platesti

Din punctul meu de vedere, atâta timp cât nu mă deranjează și nu fac paradă, pot să se căsătorească liniștiți. Dar părerile mele cu privire la orientările sexuale sunt altă poveste.

Voi ce spuneți? Ați vota o lege care legalizează căsătoriile gay?

Sursa informației

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *