Afla cum iti poti ascunde identitatea

Probabil ca de multe ori te-ai gandit cum ar fi sa iti ascunzi identitatea in scopuri bune sau mai putin recomandate, dar daca doresti ca nimeni sa nu te recunoasca solutia unui artist din Chicago iti va da posibilitatea de a te ascunde de ochii lumii facandu-te de nerecununoscut. Nici macar cei din familia ta nu te vor recunoaste. Artistul din Chicago pe nume Leo Selvaggio a creat o masca pe care o poti utiliza pentru a te putea ascunde de lentilele camerelor de luat vederi. Chicago este unul din cele mai bine supravegheate orase din lume acesta avand un numar deosebit de mare de camere de supraveghere. Dorind sa scape de sentimentul ca este mereu privit de cineva Selvaggio a decis sa creeze o masca pentru a ramane de nerecunoscut.

Identitatea protejata

Aceasta stire a starnit un val de intrebari cu privire la aceasta actiune deoarece ar putea ridica numarul de infractiuni comise in zona, dar acestea au fost rapid estompate. Mastile Urme (pronuntat “you are me”) ofera o singura identitate, nu sunt diferite acestea intruchipand o singura persoana si anume artistul care a creat-o, Leo Selvaggio. In momentul de fata masca este dispnibila pentru cei ce doresc sa nu se simta mereu supravegheati pentru suma de doar 400 dolari. Artistul le-a realizat folosind o imprimanta 3D dupa care le-a pictat manual astfel incat masca sa imite pielea corpului uman. Masca este una destul de bine realizata intrucat poate pacali un software de identificare faciala. Chiar si asa masca nu este suficient de realista pentru a pacali persoanele din apropierea ta deoarece vei arata ca un extraterestru. Vei avea nevoie de cateva articole de imbracaminte pentru a putea pacali pe cineva de aproape astfel vei putea acoperi marginile mastii.

Atat timp cat aceasta masca va fi folosita intr-un mod care nu va dauna nu are pe cine rani.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *