Chinul de manechin

Le vezi in reviste, le admiri pe podium, ti-ai dori sa fii ca ele. Insa ceea ce se vede la exterior este doar profesionalismul lor caci cu atatea limite impuse viata lor nu se comapara cu una pe deplin fericita. Viata de manechin se invarte in jurul kilogramelor, de fapt am putea spune a gramajului.

Accepta si imbratiseaza meseria de manechin.

Inca de la bun inceput constientizarea faptului ca imaginea va vinde tot ceea ce tine de acest aspect va fi necesar sa devina o prioritate. Intr-o oarecare masura o limita culinara asa cum o vede o persoana de rand nu este una atat de drastica pentru un manechin. Insa uneori a castiga cateva kilograme in plus nu vine doar ca urmare a faptului ca mananci mai mult ci poate fi pus in planul stresului, al dereglarilor din organism.

Diana-Dondoe-Elle-Spain

Chinuitor in viata de zi cu zi.

Desi interevine si obisnuinta exista totusi si elementul psihologic care aduce in oragul disperarii uneori. Manechine de top marturisesc ca la prezentari de marca nici nu vin la o proba in prealabil a ceea ce urmeaza sa poarte pentru ca dimensiunile sunt standard deci trebuie sa le respecte. Este cea mai buna forma de control insa si una draconica. Altele marturisesc ca au ajuns in pragul anorexiei sau au devenit bulimice din pasiunea pentru aceasta meserie ori au auzit cum a inghiti vata si a bea lichide va duce grija de foame dincolo de planul de problema.

Citeste si:  Pe vremea mea....

Testul rezistentei este nu numai in ceea ce priveste greutatea caci o forma ideala de la chip la centimetri, un look impecabil se necesita ca o completare. Viata de manechin nu este una ideala din astfel de puncte de vedere insa seteaza anumite idealuri de femeie, de zeite ale frumusetii pe care nu ai cum sa nu le admiri si intr-un moment sa iti doresti sa fii la fel.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *