Analiza seo-comunicarepr

logo comunicarepr

Analiza seo-comunicarepr este un articol scris de Andrei de la site-info.ro. I În acest articol, Andrei a făcut atât o analiză seo a blogului comunicarepr.ro, un blog despre comunicare și relații publice, cât și o analiză generală și despre layout-ul blogului.

 Acestea fiind spuse, va invit să citiți acest articol.

General

Așadar, – pagerank 3, alexa rank 2.863.982 cu 80 de linkuri către tine. Ei bine, ai un număr suficient de linkuri pentru a face pagerank 4, însă acum înainte de pagerank update ar fi bine să faci homepage-ul mai lung, să încăpă mai mult text întrucât ai text/html ratio 11.83 %. Personal recomand să fie măcar de 15%. De asemenea nu ar fi rău să îți instalezi alexa tool bar pentru a scade rankul alexa care este în prezent destul de mare. Dacă nu știi despre ce e vorba te sfătuiesc să arunci o privire pe blogul meu la secțiunea tips&tricks.

Layout

În ceea ce privește temă blogului comunicarepr, această arată foarte bine.Te-aș sfătui să muți acel like box mai sus întrucât este mult mai probabil să iei un like decât să faci pe cineva să se aboneze prin rss feed. Personal prefer facebook deoarece îmi aduce vizitatorii pe site, în timp ce rss feed-ul duce știrile la ei.

SEO

Având în vedere că targetul blogurilor în general este să obțină un pagerank cât mai mare,te sfătuiesc să postezi mai des articole, iar acestea să fie mai mari de 300 de cuvinte. Din punctul de vedere al seo-ului, stai destul de bine, cu mici erori precum: taguri lipsă la 4 imagini, viteză de încărcare mare (2.4 sec), html content ratio mic.

Structură linkurilor arată destul de urât, te sfătuiesc să pui mai multe linkuri interne și să limitezi folosirea celor externe.

INTERNAL PR FLOW

56.16%

EXTERNAL PR FLOW

41.6%

EVAPORATED PR FLOW

2.24%

 Acestea fiind zise, va urez spor la scris tuturor și îi mulțumesc lui Andrei pentru această analiză !

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Analiza seo-comunicarepr

  1. Incearca articole cu continut original si peste 300 cuvinte dupa cum ti-a fost recomandat. Page rank nu prea conteaza in ziua de azi. Continutul este cel mai relevant + backlink`ing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *