Serial Blogevent pentru agățat: azi, studente. Episodul 2

sani mari
sani mari
“Bă, băiete, cu așa țâțe nu mai am nevoie de inteligență!”

Cum am zis acu’ ceva zile, e pe bază de agățat studente. Acum, revin cu lista extinsă, dat fiind că am omis anume facultăți.

Studenta la Psihologie:

Ea crede că te citește ca pe o carte deschisă și asta chiar din anul I, nu mai așteaptă definitivarea studiilor și adâncirea cunoștințelor. Ea știe, ea vede în sufletul tău, ea crede că te poate manipula doar pentru că a citit o carte despre semnificația gesturilor și subconștient. Tre’ s-o iei tare, să pari că ai multe probleme psihice. Ei îi place să ajute, știe că nimeni n-ar lua-o pentru fizic, cultură generală sau altceva. Astfel, sare în ajutor. Spune-i că ai complexul nanofalus și te-ai făcut de scuturat maimuța.

Replica: Și, ia zi, iei complexul lui Oedip la trântă?

Studenta la Sociologie:

Ei îi place cu societatea, la ea se raportează, prin ea respiră, cu ea se hrănește. Societate și statistici. Spune-i că ai o p. mai mare decât sticla de Pepsi (de 2 litri!), nu va schița un gest. Spune-i că ai fost refuzat de 2% din femeile cartierului tău, cu vârsta între 16 și 60, și că ai beligerantul atât de mic, că nu te integrezi în societate, și, gata! te-ai făcut de sugrumat hamsterul.

Replica: Haida la mine să vezi ce implicații are sexul pentru natalitate.

Studenta la ASE:

Cu ea e mai greu, nu pentru că ar fi mai isteață (sau mai proastă) ca restul, ci pentru că ASE are multe secții. Dar un portret tot se face. Ea a învățat mult la viața ei, da’ nimic practic, doar nebunii din cărți. A învățat pentru că așa au mințit-o mulți, că ajunge departe (se vede doar, a ajuns la ASE!). E docilă, se uită la titlul de pe cotorul cărții și crede deja că a citit-o, asta dacă nu e în programa obligatoriu. Bea pe banii tăi, nu prea are coloană vertebrală și e gata să te călărească dacă îi spui că dă bine la contabilitatea sexualității ei sau la relațiile ei externe. Dă-i un meniu la Mc (de la Romană!), un shot de ceva într-un club ieftin și ești pe drumul cel bun.

Replica: Lasă-mă să-mi bag dosarul la facultatea ta, poate-i cu noroc.

Studenta la Limbi Străine (și ceva Literaturi):

Aici, nu te încurci, e citită – ca cea de la Litere -, dar poate fi adusă din vorbe. Îi place să-i recunoști cultura, citeala, a venit din Filologie, deci le-a tot frecat cu cititul. Nu zic, e și isteață când vrea, dar încă naivă, defect de la liceu. Înainte de a discuta cu ea, citești minimum patru cărți: Ceva Eminescu (de regulă îl critică), nițel Ceva rus (recomand Dostoievski, iar pentru hipsteri Gogol), Un romancier român (orice: Preda, Rebreanu, Sadoveanu, dar cu un roman emblematic) și Caragiale – sau o carte de comentarii, variantă rezumată, și gata.

Replica: Arată-mi că ești poliglotă, fă chestia aia cu limba.

Studente la Chimie, Biologie, Geografie:

Ultra, da’ ultra fin e aici. Sunt fete care trebuie că au urât viața de au intrat aici. Citite (sau nu), deștepte (și nu prea), dar clar masochiste sau prea idealiste. Tre’ să discuți cu ele orice, dar nu din domeniul lor. Sunt ca lupii, docile când au botniță, sfâșietoare când sunt pe teritoriul lor. Orice le distrage e bine. Dar nu discuta despre cum se usucă vopsea, ți-o iei de la chimistă, îți zice ea substanțele și procesul.

Replica: Îți bag compusul în eprubetă și vezi tu ce iese peste ceva luni.

Studenta la Științe Politice (sau SNSPA):

Ea e făcută să mănânce cât căcat poate. Te poate minți cum și maică-tii îi e rușine s-o facă sau poate lătra la tine ca o cățea în lanț. Cred că e din cauza modului în care sunt instruite. Ai de grijă, padawane, și fii cu băgare de seamă. Dacă nu ești de la facultatea ei, e ușor, i-o dai cu internshipu’, cu un politician obscur din satul ei sau cu filmele ori muzica. Le plac astea, da’ doar pentru că-și dau seama că pot fi singurele subiecte comune când știu că te doare în cur de subiectele facultății ei.

Replica: Am, acum, un proiect, tu, eu, pat, nu s-a mai văzut așa ceva în România.

Studenta la Finanțe bănci:

Cre’ că intră la ASE, dar și facultățile particulare au așa ceva, astfel că merită un loc aparte. E tare simplu cu ea, oferă-i un loc de muncă, desigur, remunerat după capacitățile ei (până în 700 lei/lună merge) și e a ta.

Replica: Am un job super pentru tine, da’ vino puțin în probe.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Serial Blogevent pentru agățat: azi, studente. Episodul 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *