Care sunt cele mai bune carti SF?

Atunci cand vrei sa evadezi cateva ore departe de cotidian, nimic nu se compara cu un roman SF. Lumi futuriste, univers paralel sau un trecut modificat, iata care sunt cele mai bune carti SF care trebuie sa faca parte de la tine din biblioteca.
Alegand sa citesti o carte SF, vei alege sa deschizi o poarta inspre o alta lume, un univers de anticipatie unde toate lucrurile sunt posibile. Opere care te duc inspre viitor sau inspre trecut si inspre o multime de lucruri pasionante de descoperit.
Brave New World, Aldous Huxley. Este una din cele mai mari clasice ale literaturii SF. Este vorba despre o realitate alternativa unde oamenii sunt conceputi in vitro si fiecare are rolul sau, dorinte si nevoie specifice. Totul pare sa functioneze de minune pana cand se naste un om cu sentimente, care are si vise. Oare va duce la pierzanie aceasta lume atat de bine organizata?
Assassin’s Apprentice, Margaret Astrid Lindholm Ogden. Scufunda-te intr-un univers care imbina de minune lumea medievala cu romanele SF. Vei decoperi aici personajul Frtiz, un copil nelegitim, al Printului Chivalry, care incepe sa dezvolte o magie care ii permite sa comunice cu animalele
Vrajitorul, Andrew Sapkowski. Este o saga a literaturii SF care spune povestea lui Geralt de Riv, un mutant care trebuie sa omoare monstri legendari. In aceasta a doua parte care se inspira inca o data din miturile slave, nordice si antice vei regasi personajul in noi aventuri.
Seria Fundatia a lui Isaac Asimov. A doua parte a Seriei Fundatiei este o opera SF cunoscuta la nivel international. Seria fundatia este compusa din foarte multe parti foarte apreciate. Poveste de deruleaza peste 22 000 de ani in viitorul umanitatii si vorbeste despre fundatia creata de catre Hari Seldon pentru a salva umanitatea. Apare insa un misterios cuceritor la care nimeni nu se asteapta.
Cutia Pandorei, Bernard Werber. Oare cine nu a visat sa retraiasca vietile sale anterioare? In acest roman SF, il veti vedea pe Rene Toledano, care face calatorii in numeroasele sale vieti anterioare. Peripluri in trecut care nu raman insa fara consecinte.
Hobbit, J.R. Tolkien. Inainte de incredibilele aventuri ale Stapanului Inelelor, a existat Bilbo, un erou fara voia sa, care are misiunea de a recupera o o comoara protejata de un dragon.
Este insotit de faimosul magician Gandalf si de pitici. Aceasta carte sta la baza celebrei saga a autorului englez J.R. Tolkien.
Trilogia His Dark Materials. Partea a doua a celebreu trilogii ne face cunostinta cu Will. Impreuna cu Lyra, acesta va trebui sa lupte contra fortelor obscure pentru a duce la bun sfarsit cautarea lor.
Game of Thrones. Daca vrei sa descoperi originea celebrului serial GOT aici vei afla mai multe despre povestea celor sapte regate. Vei intelege astfel cum a inceput totul si vei aprecia cu siguranta si partile urmatoare. Iar opera lui R. R. Martin nu va mai avea niciun secret pentru tine. O opera exceptionala pe placul tuturor, indiferent de varsta. Asta e sigur.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *