Casa de baloți de paie are nevoie de tine!

Casa de baloți de paie este inițiativa celor de la Eco Habitat . Asociația visează la o lume în care orice om poate avea acces la o locuință ieftină, durabilă și eficientă energetic,  cu impact redus asupra sănătății oamenilor și a mediului înconjurător.

Casa din satul Cârligul Mare trebuie construită până în august. Pe 12 august mai exact. Pentru o familie care acum locuiește într-o casă de doar 4 metri pătrați.  Și pentru asta, se caută voluntari! Oameni care să ajute la construcție! Nu știu exact ce și cum ar trebui făcut, dar jur că m-aș duce! Dacă ar merge cineva cu mine, desigur! :D

Dacă nu puteți să munciți cot la cot cu lumea, ceea ce pe mine jur că mă tentează, puteți dona! Nu averi, că suntem bloggeri și nu câștigăm averi, dar un euro, doi, de pe contul de paypal, nu murim dacă dăm! Saaaau puteți dona lucruri! Un kilogram de cuie, un ciocan, două, trei scânduri. Fiecare cât și ce îl duce buzunărelul! Pe mine m-a dus la 2 euro paypal. Parol! Puțini tare, dar mai mult nu mă duce buzunărelul! Strâng de domeniu. Căsuță nouă pentru blogul personal! Dacă Paypal poate fi pușculiță pentru casa mea virtuală, poate fi și pentru casa reală a altora, nu?

Continuare.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *