Concurs: Forţele răului absolut

Ştiţi că am scris de cărţile fantasy în acest articol şi de minunata lume supranaturală.

De aceea, în colaborare cu librăria online Libris, punem la bătaie 3 cărţi absolut superbe din seria Forţele răului absolut de Kelley Armstrong.

Despre ce e vorba în această serie? Ei bine, e vorba de supranaturali modificaţi genetic. Personajele principale sunt Chloe necromanta, Derek vârcolacul, Simon vrăjitorul, Tori vrăjitoarea, Liz poltergeistul şi Rae semi-demonul de foc. 

Ei se află într-un loc special pentru aceştia la marginea oraşului Buffalo, fiind practic păcăliţi că sunt bolnavi mintal pentru a le ascunde că sunt de fapt supranaturali puternici. După o perioadă îndelungată de luptă cu grupul Edison, aceştia ajung într-un final să scape de ei şi să se reîntâlnească cu tatăl lui Simon. Însă nu e totul. În această serie ia naştere o poveste de dragoste relativ diferită şi interesantă, însă pură şi inocentă.

Mai multe detalii, precum şi părerea proprie vis-a-vis de această serie pe care am citit-o pe nerăsuflate în 3 zile găsiţi aici.

Acum şi premiul. Acesta este acordat unei singure persoane, iar aceasta va primi:

Forţele Răului Absolut vol.1 – Invocarea

Forţele Răului Absolut vol.2 – Revelaţia

Forţele Răului Absolut vol.3 – Răfuiala

Câştigătorul va fi extras cu ajutorul site-ului random.org. Concursul se desfăşoară în perioada 27,07,2012-10,08,2012. Tot ce trebuie să faceţi este să lăsaţi un comentariu la acest articol cu textul PARTICIP.

Citeste si:  Concurs: Câştigă un domeniu

Baftă tuturor.

UPDATE: În urma extragerii la sorţi câştigătoarea este Juliet. Aşteptăm un email pe blogeventro at gmail.com cu adresa completă pentru a putea intra în posesia premiului. Extagerea poate fi văzută în video-ul de mai jos. Felicitări câştigătoarei!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

22 thoughts on “Concurs: Forţele răului absolut

  1. Particip ! Ma fascineaza de mica subiectele despre vampiri vrajitoare varcolaci etc. In ultima perioada am citit cam tot ce aveam prin biblioteca despre aceste subiecte si cand am vazut aceste carti am simtit o sete incredibila sa le citesc ! Trebuie sa recunosc ca aceasta autoare nu imi este inca cunoscuta dar promit sa fiu cuminte si sa ma documentez. Oricum as putea sa incep cu aceste carti :D Astept cu nerabdare

  2. Particip. Mi-as dori ca in pauzele lungi in amiezele insorite sa stau in leaganul din livada si sa citesc. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *