Câştigă o excursie la Paris şi 500 de Euro bani de buzunar

Un concurs susţinut de Blogatu

Vreţi să vizitaţi unul dintre cele mai frumoase oraşe ale Europei împreună cu o persoană dragă şi, cu această ocazie, să faceţi shopping de 500 de Euro?
Atunci înscrieţi-vă în acest concurs de pe site-ul 123reduceri.ro!

Regulamentul e foarte simplu! Mai întâi de toate, trebuie să vă faceţi cont pe site-ul 123reduceri.ro, un agregator de reduceri plin cu oferte zilnice care mai de care mai tentante! Mai multe detalii despre 123reduceri.ro puteţi afla din acest link.

Acest articol e dedicat însă concursului ce are ca premii, pe lângă excursia la Paris, 123 de vouchere FunGift.ro în valoare de 50 Ron! În curând voi face şi un review ca la carte al site-ului, însă acum mă concentrez pe această competiţie care poate transforma orice utilizator 123reduceri.ro într-un vizitator al Parisului în perioada 03-07 februarie 2012.

Vă puteţi înscrie în concurs până pe 15 ianuarie, însă eu vă sfătuiesc s-o faceţi cât mai repede, pentru a acumula cât mai multe şanse pentru extragerile zilnice ale câştigătorilor celor 123 de vouchere pentru cumpărături de pe FunGift şi pentru a acumula cât mai rapid cele 10 şanse la câştigarea marelui premiu. Pe 16 ianuarie 2012, la orele 12.00, va avea loc tragerea la sorţi care va decide câştigătorul excursiei la Paris şi a sumei de 500 de Euro, numai bune de cheltuit pe celebrul bulevard Champs-Elysees!

Citeste si:  Concurs pentru femei

Ca să vă motivez şi mai mult, iată în ce constă premiul I:

Cazare 4 nopţi cu mic dejun inclus la un hotel de 5* în zona centrală a Parisului, în perioada 03- 07 februarie 2012
Transport cu avionul pentru două persoane Bucureşti- Paris şi Paris- Bucureşti
2 card-uri de transport public în Paris
2 card-uri pentru intrare la obiective turistice/ muzee în Paris
500 euro pentru shopping în Paris

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *