Ce antivirus gratuit sa aleg pentru un PC?

Orice PC are nevoie de un antivirus. Noi am intocmit un o lista a celor mai bune antivirusuri pentru a-ti proteja PC-ul.

Daca navighezi pe Interent fara niciun fel de protectie impotriva virusilor atunci computerul tau ar putea avea de suferit, risca sa se transforme intr-un veritabil cuib cu virusi. Pentru a evita acest lucru trebuie sa alegi un antivirus. Astfel, antivirusi gratuiti precum Avast, AVG, Avira, Bitdefender sau Panda sunt bazici dar eficienti.

Sunt acesti antivirusi cu adevarat gratuiti? Da si nu. Da, deoarece nu vei cheltui niciun ban. Spre exemplu, AVG a starnit numeroase critici in momentul in care a decis sa faca publice conditiile de utilizare. De aceea, in domeniul datelor colectate, Bitdefender se remarca intre toti antivirusii gratuiti afirmand faptul ca nicio informatie nu va fi partajata in afara societatii. Solutia de mijloc ar fi cea pe care o aplica Avast si Avira si anume aceea de a-l lasa pe utilizator sa aleaga de unul singur daca isi va partaja datele sau nu sau daca vrea sau nu sa primeasca e-mail-uri publicitare.

Avast. Spre deosebire de ceilalti antivirusi gratuiti, Avast ofera linkul de descarcare a versiunii gratuite pe site-ul oficial. Avast Free Antivirus vine cu o protectie eficienta pentru computerul tau. A primit o nota foarte buna in termeni de protectie si facilitatea in utilizare 6/6. a pierdut doar o jumatate de punct in ceea ce priveste rapiditatea de executie.

AVG Antivirus Free.  In ciuda politicii sale de confidentialitate mai intrusive, AVG merita un loc in clasamentul nostru. Odata instalat, AVG este extrem de discret pe computerul tau, nici macar nu ii vei remarca prezenta. Interfata este extrem de bine conceputa si este simplu de utilizat. Pe langa faptul ca te protejeaza de virusi in timpul navigarii pe Internet, AVG te previne atunci cand detecteaza ceva suspect.

Bitdefender. Veste buna, Bitdefender Antivirus Free Edition foloseste acelasi sistem de detectie a virusilor ca versiunea premium. Bitdefender se bucura de un scor perfect in timpul testelor deoarece a reusit sa blocheze cu succes orice virus sau malware.

Kaspersky Antivirus. In 2017, Kaspersky a lansat o versiune gratuita a antivirusului pentru computer. Acesta din urma iti va proteja computerul impotriva numeroaselor tentative de phishing, impotriva oricarui tip de malware si analizeaza toate linkurile pe care le accesezi. Kaspersky este considerat unul din cele mai fiabile antivirusuri dar si cele mai eficiente de pe piata. Cu versiunea gratuita a lui Kaspersky protectia computerului tau este asigurata.

Avira Free Security Suite. Avira Free Security Suite se mandreste cu o multime de performante in ciuda faptului ca este gratuit. Un antivirus care iti scaneaza nu doar computerul pentru a gasi eventuali virusi dar te poate ajuta in egala masura sa eliberezi spatiu de pe hard disk. A primit nota cinci in ceea ce priveste performantele obtinute si pentru capacitatea sa de protctie. Avantajul sau este acela ca se poate folosi extrem de usor de oricine.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *