Cum să te îmbraci pe căldură

Nu este un secret pentru nici una din noi faptul că afară este tot mai cald, nu? Trebuie să avem grijă cu ce ne îmbracăm.

Prin București, se poartă la greu maieuțele acelea în culori neon, fustele lungi și transparente, topurile care sunt opace în față și dantelate pe spate, rochițele lungi de tot, cu imprimeu floral sau tip batic, în culori pastelate. Sfatul meu prietenesc, orice ați alege, aveți grijă să fie de bumbac, pentru ca pielea să respire în voie!

Încălțările sunt și ele o parte foarte importantă a ținutei! Puteți căuta incaltaminte online pentru idei. V-aș recomanda o pereche de sandale ușoare, cât mai decupate, pentru ca picioruțele să respire în voie, și să nu ne bronzăm cu dunguțe inestetice. Cizme de acelea de vară nu am încercat, și nici nu recomand. Îmi închipui că e tare cald în ele! Mai ales la gradele de acum…

Voi, dragi cititoare, ce purtați când sunteți nevoite să ieșiți pe căldura asta din casă? Că tare-s curioasă!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “Cum să te îmbraci pe căldură

  1. Eu ma imbrac in alb, maieu alb de bumbac, pantaloni lungi albi, tot de bumbac si niste sandale de piele rosii, cu platforma medie, foarte usoare, palaria luata de la munte si ochelarii de soare ! :)

  2. E bine sa stii sa nu exagerezi la capitolul goliciune. O fi canicula, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim noi, fetele, indecente. Masura trebuie sa existe in tot ceea ce facem, chiar daca afara sunt 40 de grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *