Cand telefonul nu te lasa balta niciodata

Suntem dependenti de telefonul mobil din ce in ce mai mult pentru ca ajungand sa fie atat de performant ne putem baza pe el si multitudinea de aplicatii pentru aproape orice aspect al vietii. Insa ce ne facem cu bateria care ne lasa balta? Inventia care apartine unui student roman aduce usurinta si in acest aspect.

Telefonul si bateria

Pentru ca se intampla des sa ramanem fara baterie si pentru ca asta devine cu atat mai mult enervant cu cat ne bazam pe telefon din multe puncte de vedere inventia care pastreaza telefonul functional este ceea ce va revolutiona piata de mobile.

agrafa_300x268_39562300

Intr-un mod exact aplicand legile fizicii, legea inductiei electromagnetice Faraday doi studenti au reusit sa inventeze o solutie simpla ca si mod de folosire pentru a incarca bateria. Nu presupune fir, conexiuni si sistemul clasic de incarcare. Si se refera la un generator, unul inertial care alaturi de magneti si bobine aduce acel plus pentru baterie.

Cum se foloseste dispozitivul de incarcare a telefonului?

Este aparent un simplu accesoriu, insemnand o husa foarte subtire si usor de folosit care va permite functionarea telefonului mobil dupa ce acesta si-a consumat rezerva de baterie. Fara a necesita alte echipamente si folosit in principal pentru situatii de urgenta este o inventie total ajutatoare.

Si pentru ca totul sa fie si accesibil in egala masura o astfel de husa care sa incarce telefonul mobil se poate folosi pentru orice telefon ca si tip, nu numai smartphonurile care stim sunt senzatia actuala. Tocmai pentru ca avand atat de multe aplicatii care incarca memoria telefoanelor, care totodata vin cu un consum mai mare de baterie si implicit aduc nevoia de a fi mereu cu o sursa de incarcare in conditiile in care nu dorim sa ramanem fara cel de baza in a ne ghida si a ne tine la curent cu toate.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *