Cele mai asteptate filme americane ale toamnei

Dupa ce o multime de filme ale verii si ale primaverii au trebuit sa fie amanate din cauza pandemiei, studiourile hollywoodiene vor putea miza in sfarsit pe cateva nume importante pentru a aduce publicul in salile de cinema in aceasta toamna.
Si chiar daca oferta nu este atat de diversificata ca de obicei, cinefilii vor avea cateva titluri din care sa aleaga. De la noul James Bond la filmul foarte asteptat, Dune, iata filmele americane cele mai asteptate.
Wonder Woman 1984. Succesul convingator al thrillerului Tenet este de bon augur si pentru filmul Wonder Woman. Un film care a fost amanat deja de 2 ori din cauza pandemiei. Gal Gadot reia rolul celebrei razboinice amazoniene sub directia realizatoarei Patty Jenkins, care a realizat de asemenea primul film, aparut acum 3 ani.
The War With Grandpa. Robert De Niro nu a castigat anul trecut un Oscar, in ciuda performantei sale exceptionale din filmul The Irishman. De data aceasta, apare intr-o comedie a lui Tim Hill unde joaca rolul unui bunic vaduv care se cearta la cutite cu nepotul sau.
Candyman. Este un nou thriller horror care este anuntat drept o continuare spirituala a filmului din anul 1992. Acest nou Candyman va pune in scena un artist din Chichago care decide sa se inspire din povestea lui Candyman pentru a-si relansa cariera.
Black Widow. Personajul Black Widow are in sfarsit drepul la propriul sau film. Si bineinteles ca Scarlett Johanson a reluat acest rol, pe care l-a jucat de ceva vreme in Avengers.
Deep Water. Este un nou thriller psihologic realizat de veteranul Adrian Lyne care ii are drept vedete pe Ben Affleck si pe actrita cubano-spaniola, Ana de Armas. Este un film care spune povestea a doi soti care pentru a-si condimenta putin viata de cuplu, isi permit cateva relatii extraconjugale. Dar experientele sexuale se transforma foarte repede intr-un cosmar.
James Bond 25- No time to die. Noul film James Bond este un eveniment asteptat deja de ceva luni. Acest capitol cu numarul 25 al aventurilor celebrului agent 007 va fi cu siguranta pe placul amatorilor de filme de actiune si de spionaj.
Daniel Craig reia rolul lui James Bond alaturi de actrita franceza Lea Seydoux si de Rami Malek, care are rolul unui bad boy in aceasta noua intriga.
West Side Story. Deja aparuta pe ecrane in anul 1961, aceasta comedie muzicala este adaptata oe marele ecran de catre Steven Spielberg. Un film care urmareste doua gasti care se infrunta in cartierul Upper West din New York, in anii 1950.
Nomadland. Deja selectionat pentru mai multe festivaluri de toamna, Nomadland ste o drama sociala inspirata din cartea cu acelasi nume. Se prezinta aici drama muncitorilor care si-au pierdut locul de munca si casele din cuza criei financiare din 2008.
Dune. Un film foarte ambitios cu o distributie impresionanta care se azeaza pe celebra opera culta SF cu acelasi nume. In film ii vom putea regasi pe Oscar Isaac, Zendaya, Javier Bardem sau Josh Brolin.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *