Cum se faceau filmele

Cum se faceau filmele

Iti plac filmele cu dinozauri, monstri, Godzilla s.a.m.d? Atunci poate te-ai uitat si la filme mai vechi, nu doar la astea mai noi. Iti recomand 10.000 B.C, cu Raquel Welch. Daca esti baiat, n-ai cum sa ratezi filmul ala, crede-ma. Din punctul meu de vedere, Raquel Welch a fost peste Marilyn Monroe, Angellina Jolie etc.

Dar sa revenim la cum se faceau filmele. Acum e simplu, tehnologia te ajuta foarte mult desi nici acum nu e usor sa se faca anumite lucruri. Mereu mi s-a parut insa dificil de facut filme cu caini de exemplu, nu mai vorbesc de filme cu animale disparute sau monstri.

Atunci, cum faceau monstrii aia?

Pai erau mai multe variante. Din ce am observat, sunt filme unde au suprapus imaginile. Vezi iguane pe o imagine marita care par sa terorizeze un oras intreg etc.

S-a mai folosit insa si o tehnica de filmare in frame-uri, imi scapa numele. Asa a fost facut de exemplu si Kubo and the Two Strings. Practic, se face cate o poza, se schimba pozitia, se pozeaza din nou. Dupa cateva milioane de poze, ai un film.

Asa au facut de exemplu si filmul de mai jos. A existat un om care a refacut complet dinozaurii. Au pus pe un schelet de metal latex si apoi au modelat cu lut, cu maxima acuratete. Produsul finit, este unul foarte real din punctul meu de vedere.

Arata foarte bine, e foarte credibil si acum salivez la acele machete, mi le doresc grav. Cum spuneam, in continuare se pozeaza cadru cu cadru si ulterior se va monta ca un film.

Este foarte interesanta secventa si explica pas cu pas cum se faceau astfel de filme atunci. Mie mi-a placut mult, tie cum ti s-a parut?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *