Cererile pentru vacantele de Paste, in scadere

In ultimii ani cererile pentru vacantele de Paste au scazut, pentru simplul fapt ca majoritatea prefera sa faca aceasta sarbatoare in familie si nu doresc a mai pleca in concedii la munte, la mare sau in strainatate. Anul acesta nici nu se poate discuta despre un cocendiu la mare de Paste, pentru ca temperaturile sunt foarte scazute, ploile parca vin din senin, iar ofertele la mare inca sunt putine. Poate putem discuta doar despre un concediu la munte in aceasta perioada, insa si aici cererea este foarte mica. Comparativ cu anul trecut, cand Pastele a cazut in luna Mai, anul acesta foarte putini turisti au ales sa isi petreaca concediile prin statiuni.

Astfel, probabil si anul acesta cei mai multi turisti se vor intalni pe Valea Prahovei si in statiunile mici de munte, iar cei mai multi, vor prefera sa stea acasa in familie, sau sa mearga la un gratar pe la vreo padure sau pe la vreun lac. Totul se datoreaza unui cumul de factori, de la starea vremii, pana la bugetul pe care il au romanii de Paste, sau ce oferte sunt pe piata de turism in statiuni.

O adevarata crestere, ca in fiecare an, va fi in nordul Moldovei la manastirile din acea zona. Aici vor petrece cel putin 30.000 de romani pastele, la pensiunile si chiliile din aceasta zona. Avand in vedere ca Pastele are un puternic impact spiritual, totul se leaga de zona in care se intalnesc cele mai multe pensiuni. Nu va fi un turism foarte bine organizat, ci mai degraba unul de tranzit, majoritatea turistilor preferand sa mearga la mai multe manastiri si biserici din zona Maramuresului.

Citeste si:  Tehnologia moderna, domeniul constructiilor de viitor si turnurile dinamice

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *