Cele mai periculoase drumuri din lume

Orice conducător auto are şansa să conducă pe drumuri mai bune şi mai puţin bune. Oricum aceştia pot da peste drumuri foarte periculoase, unde rata accidentelor este uimitor de mare şi unde cea mai mică manevră greşită le poate aduce moartea. Clar aceste drumuri sunt pentru conducătorii cu experienţă.

E greu să ne imaginăm câte drumuri periculoase ar fi în lume. Am auzit că ar fi peste 100 de astfel de drumuri, însă cele de mai jos sunt cele mai cunoscute.

Stelvio Pass Road, Italia

Estul Alpilor Italieni este o zonă ce îţi taie respiraţia. Şoseaua în zig-zag ce se întinde pe 1,7 mile este uimitoare, dar parcă te face să vrei să iei un avion ca să treci Alpii.

Trollstigen, Norvegia

În traducere, Trollstigen înseamnă “Scara Trollului”. Un drum atât de îngust încât încape o singură maşină şi aşa de şerpuit încât ameţeşti, , pe lângă pericolul căderilor masive de roci, acest drum provoacă stări de ameţeală încât nu mai poţi conduce.

Col de Turini, Franţa

North Yungas Road, Bolivia

Taroko Gorge Road, Taiwan (Chungheng)

Los Caracoles Pass, Anzi

Lena Highway, Rusia

Guoliang Tunnel Road, China

Atlas Mountains Road, Maroc

The Way to Fairy Meadows, Pakistan

Grimsel Pass, Elveţia

Ia spuneţi dragi cititori… aţi mere pe drumurile astea? Pe care nu aţi conduce niciodată?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Cele mai periculoase drumuri din lume

  1. Eu as conduce. Daca am reusit sa parcurg Transalpina, pot si pe astea :D Dar eu nu inteleg o chestie: cum se face ca Transalpina nu e pe lista? Ca si ala este destul de periculos, prin mai nu avea nici parapeti (nu stiu daca acum are); de obicei drumurile de la munte, cu serpentine, sunt periculoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *