Concurs pentru femei

Acest concurs neapărat trebuia scris de o femeie. de ce? Pentru că doar noi femeile ne înţelegem una pe cealaltă şi ştim cât de importanţi sunt pantofii în vieţile noastre.

Astfel că Blog Event, în colaborare cu magazinul Sexy Shoes din Braşov pune la bătaie o pereche de pantofi absolut superbi ce aşteaptă să fie purtaţi de o doamnă sau domnişoară.

Sincer, multe fete îşi doresc să aibă în dulapul lor zeci de perechi de pantofi, sandale şi nu numai. Astfel că magazinul Sexy Shoes pune la dispoziţie doamnelor şi domnişoarelor o gamă largă de pantofi, şi anume sandale, pantofi clasici, pantofi cu platformă, cizme, încălţăminte office, casual, pentru spectacol şi chiar pentru sexy cluburi.

Cristina, cea care este în spatele acestui magazin, spune despre magazin următoarele:  Magazinul Sexy Shoes este unic în peisajul comerţului cu încălţăminte. Pe lângă pantofii, sandalele, saboţii şi cizmele colorate, prezentarea magazinului este cu totul diferită. Pe lângă simplii tabureţi pe care îi găsim în orice magazin, clientele noastre se pot aşeza pe scaune confortabile pentru a putea proba într-un mod confortabil. Iar pentru domni avem o masă unde îi servim cu o bere sau o apă minerală, sau chiar cu o cafea… Din partea casei!
Iar doamnele care probează se pot admira în oglinzi de dimensiuni mari, care să le ofere imaginea întreagă a ţinutei lor.
Stăm foarte bine şi la calitatea produselor. Încălţămintea comercializată de noi este importată din SUA şi Germania. Este de cea mai bună calitate, din materiale ecologice şi piele, la preţuri decente. Pe lângă modelele oferite în magazin avem o mulţime de alte produse care pot fi văzute în cataloage sau pe contul pe Facebook: Încaltaminte elegantă,  iar apoi comandate.

Şi acum, desigur că urmează concursul, nu? Iată ce aveţi de făcut… Desigur că cei care au mai participat la concursurile organizate de noi sunt obişnuiţi cu metoda aleasă de noi.

Astfel că avem câteva reguli (obligatorii) pentru voi pentru a participa la acest concurs.

  • Like paginii de Facebook a magazinului Sexy Shoes – aici 
  • Like paginii de Facebook a site-ului Blog Event – aici
  • Un comentariu (cu numele complet de preferat) cu textul PARTICIP
  • Share la acest articol folosind butonul de Facebook ( Like ) de sub aceasta postare 

Simplu, nu?

Premille sunt următoarele:

Locul 1 – pantofii din imaginea de mai sus

Locul 2 – un voucher în valoare de 50 de RON

Perioada concursului este: 16.05.2012 – 01.06.2012, iar extragerea se va face cu ajutorul site-ului random.org.

UPDATE:

Cele două câştigătoare a premiilor oferite de către magazinul Sexy Shoes Braşov sunt:

  • Cristina Dobre – perechea de pantofi din imaginea de mai sus;
  • Ilyes Dorina Andreea – un voucher în valoare de 50 lei.

Câştigătoarele sunt rugate să ne trimită un email pe adresa blogeventro at gmail.com cu datele de contact şi dovada respectării regulamentului de participare.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

61 thoughts on “Concurs pentru femei

Comments are closed.