Luna artistică pe Blog Event

Arta este peste tot în jurul nostru, într-un fel sau altul. În căşti, pe pereţii oraşelor, în imagini  pe Facebook, în galerii de artă, la concerte şi nu numai.

De aceea, Blog Event s-a gândit la o lună specială pentru această parte a vieţii noastre. Până la urmă, cu toţii suntem dependenţi de artă, fie ea muzicală, vizuală sau a tuturor celor 5 simţuri, nu?

Care este ideea acestei campanii? Practic vrem să facem cunoscut tuturor bloggerilor şi cititorilor noştri că arta există. Puţine bloguri promovează arta şi cultura.

Şi la ce mă refer prin promovarea artei? Păi avem o listă imensă de unde avem de ales! Arta este în absolut tot ceea ce ne înconjoară: pictură, muzică, dans, make-up, coafură, desen, confecţii de bijuterii sau haine, tatuaje, fotografie.

Avem de gând să promovăm artiştii pentru că astfel de modele trebuie să iasă în față! Avem nevoie de frumos în viața de zi cu zi! Avem nevoie de sentimente pozitive, de oameni care să ne însenineze viața prin artă! Suntem sătui cu toții de știrile de la ora 17, de crime, de gunoaiele lăsate în urmă de oameni neglijenți, de poluarea vizuală a oamenilor de prost gust ce ne sunt prezentați, la TV, drept vedete!

Astfel că fac un apel la cititorii noştri. Dacă aveţi cunoştinţe cu talent, ce merită promovaţe trimiteţi un e-mail la blogeventro [at] gmail.com şi noi vom răspunde prompt la mailul dumneavoastră. Indiferent de domeniul artistic în care activează, noi le vom acorda atenția cuvenită!

Citeste si:  12 sfaturi din domeniul marketingului digital si relatii cu clientii care garanteaza succesul

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *