Copyscape.com – vezi cine îţi plagiază munca

O unealtă foarte utilă pentru a detecta “hoţii” de conţinut este site-ul copyscape.com.Afli cu doar un simplu search cine ţi-a “împrumutat” conţinutul.Prezentarea de mai jos explică cum funcţionează copyscape.

Sursa foto (slider): constantingheorghe.blogspot.com

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

9 thoughts on “Copyscape.com – vezi cine îţi plagiază munca

  1. Am vazut ca la universitatea din Iasi studenti facultati au facut un soft pentru asa ceva, soft ce are acces la o baza de date a lumii.
    Am aflat la stiri, plagiatele pot fi impiedicate in multe feluri, o modalitate ar fi inserarea unui cod javascript care nu permita folosirea copy -paste de la tastatura.

  2. iti trebuie multa rabdare si tutun sa folosesti softul asta, mai mult de atat iti trebuie si o foarte mare cunostinta de cauza! spre exemplu daca citezi intr-un articol, sa zicem '' o vorba a unui mare invatat'' si spui pe cine ai citat, atunci cand vei cauta sa vezi daca articolul ti-a fost copiat, sa nu-ti fie mare mirarea daca vei descoperii mii de rezultate :))) Asta e unul din softurile care nici macar nu trebuie bagate in seama, pentru ca e pierdere de timp, mai ales ca si daca afli ca ai fost copiat, tot nimic nu poti face, decat sa faci tambalau de pomana ;)

  3. Nu e de ajuns să oprești click dreapta sau selectarea textului. Browserele au destule shortcut-uri ce pot fi folosite pentru codul sursă. Probleme a alta, ce faci când găsești unul sau mai multe dintre articolele tale, literă cu literă, pe alt site? Faptul că atragi atenția administratorului site-ului respectiv nu te ajută cu nimic.

  4. Intr-o lume perfecta ai avea ce face.Nu se pune problema in cazul internetului romanesc unde se fura incepand de la presa in jos.

  5. Macar sa ai o idee despre cine te fura asa pentru cultura ta generala.Stiu ca nu poti face altceva..

  6. exista tot felulri de java scripturi care pot inlatura acest "java script" dar intradevar nu sunt accesibile neinitiatilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *