Cum a fost SuperBlog

SuperBlog a fost pentru noi, echipa BlogEvent, o experiență interesantă. Trebuie să știți, dacă nu ați remarcat, că am participat eu (Luciana), Kathy, Sfantul Asteapta și Bianca Rus.

Am învățat să facem față competiției din mers, ca o echipă. Și stăteam și mă gândeam zilele trecute dacă nu cumva a fost nedrept față de blogurile personale faptul că noi am fost 4.

Aici, depinde din ce punct de vedere privești problema. Într-adevăr, am fost în superioritate numerică. Astfel, am scris un articol, două pe săptămână, ales în funcție de comoditatea în privința subiectului. Față de ceilalți, care, vrând, nevrând, au trebuit să se descurce.

Pe de altă parte, un blog colectiv, necesită o foarte mare coordonare. A existat undeva o listă cu probele, la îndemâna celor care eram în concurs. A trebuit să avem o încredere nebună unul în celălalt. Încredere că cel care scrie cu tine se va informa, va avea grijă să respecte cerințele, și , mai ales, încredere că nu va uita să le inscrie în concurs. Încredere, încredere, încredere.

Când ești pe cont propriu, și iei o notă mică, știi că ai greșit, sau nu ai făcut suficient de bine, și îți asumi asta. Când lucrezi în echipă, trebuie să îți asumi greșelile altora. Trebuie să accepți faptul că ai fost de acord să preia anumite probe,  faptul că nu te-ai încumetat chiar tu.

Cât despre mine, mie mi-a plăcut să adulmec după note, să văd ce a mai apărut, ce mai este de scris, să verific termene limită. Au fost zile în care am pasat probe pentru că realizam că nu le voi face la timp, și zile în care am preluat teme.

Printre probele mele preferate se numără Cartea în mediul ei natural  de la Nemira și Se naște o legendă, de la Luxury Gifts. Ca majoritatea articolelor acestor sponsori. Mi-au stimulat imaginația, am avut unde să mă mișc. Îmi place să am loc să improvizez. Au fost probe la care am început de la o idee de bază, și m-am trezit că scriu ceva mai mult decât plănuisem, și chiar ceva mai bine, poate.

Așa că am ales un aranjament floral pentru sponsorii mei preferați. De la Magia Florilor.

Pentru Nemira Pentru LuxuryGifts

Dragi sponsori, Mulțumim!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Cum a fost SuperBlog

  1. Buna, Luciana. In ultimul timp doar tu vad ca scrii pe aici. Eu nu cred ca a fost nedrept deloc, ca voi ati fost 4 si cei cu bloguri personale cate unul. Nu este usor sa lucrezi in echipa, sa aveti incredere unii in altii, cum ai zis si tu. Eu zic sa te nu mai gandesti atat de mult la altii. O competitie este o competitie si atata timp cat respecti regulile, e bine.

  2. Multumesc mult! Daca ceilalti considera inca participarea unui blog colectiv nedreapta, pot pur si simplu sa solicite ca astfel de bloguri sa nu fie primite in competitie. Organizatorii accepta oricand sugestii, sunt sigura ca nu s-ar supara nimeni.
    Ii inteleg si pe ceilalti, sa stii. Si imi dau seama ca provocarea a fost la fel de grea si pentru ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *