A trecut și Gala SuperBlog

Gala SuperBlog, care a avut loc ieri. Am ajuns la NH Hotel cu Kathy,la vreo 15. La fix ca să prindem prezentările de început de Gală. Nu a fost greu să ne depistăm „gașca”. Emil este imeeens! Că are ego-ul și mai mare, e partea a doua. În fața lui, i-am zărit ușurel Pe Daniel cel Natural, Spanac cel varză, și paaarcă se vedea și Andrew. Băieți de nota 10 și cavaleri, cum sunt de obicei, și-au înșirat gecile pe două scaune, să ne păstreze loc.

Ceea ce mi-a plăcut mie foarte foarte mult a fost faptul că fiecare blogger a fost o minivedetă. Nu a vorbit nimeni mai puțin decât alți nominalizați, decât dacă a dorit. După Gală, am mers cu Emil, Daniel și Laurețiu, din gașca veche, alături de Otilia, din Bacău, și Ramona, pe care o știam de pe Facebook, la Pizza. Spanac nu a poftit.

Asta până la piesa de teatru Miss Daisy și șoferul ei, cu Maia Morgenstern, Mircea Rusu și Mircea Drîmbăreanu. La piesă a ajuns, din fericire, și Bianca noastră. Superbă piesă! Superbă! Am râs cu lacrimi!

După asta, ne-am târât înapoi la NH, unde ne-am mutat bagajele de la Daniel din cameră, la Ramona, și am mers, în formație, către Spice. Unde, culmea, Emil nu a poftit! Am mers doar eu, Kathy, Ramona, Daniel și Laurențiu. Acolo am dansat până dimineața, alături de puțini dintre tovarășii bloggeri din păcate, dar mare parte din sponsori și organizatori. Asta este altă treabă ce mi-a plăcut. Am dansat cu sponsorii, am băut, ne-am veselit. Ca oameni ce au dus o competiție până la capăt împreună. Daniel a dat lecții de dans, ne-a învârtit pe toate până ne-am zăpăcit și ne-a speriat cu toată energia de care a dat dovadă.

Citeste si:  Cum pot fi folosite codurile QR ?

Dragi organizatori, sponsori, și concurenți, acestea fiind spuse, ne vedem la anul!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “A trecut și Gala SuperBlog

  1. :) am citit pe mai multe bloguri ca a fost super fain la Gala SuperBlog. Sper ca ai luat aminte cum sa dansezi, ca sa dai tu lectii de dans la anul :D Stii ca multi considera dansul un sport? Unul chiar foarte sanatos :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *