Cum e cu ieșirea din criza economică și reala criză

Covrigul, acest micul dejun, prânzul, cina și pâinea românului.
Covrigul, acest micul dejun, prânzul, cina și pâinea românului.
Covrigul, acest micul dejun, prânzul, cina și pâinea românului.

A fost o vreme când România, ca să nu i se mai reproșeze că nu e sincronizată cu Europa, a intrat și ea în măreața criză economică. Veștile rele nu încetau să vină, dar am văzut luminița de la capătul tunelui: covrigul. Nu, nu, românii nu s-au apucat să mănânce gaura covrigului, ci l-au vândut pe unde au putut. Covrigi la colț, covrigi în scară de bloc, în navetă de bere, vânduți din paltoane lungi și negre ca obiect de contrabandă. Ce să mai, s-a tot vândut și am zis, ca pentru mine însumi, că România va cunoaște criza când covrigul se va scumpi la un leu 50 sau la doi lei. Dar n-a fost să fie.

Și am plutit, fără grija crizei, pe valul încrederii în covrig. Apoi, covrigăriile au devenit și gogoșerii și deja puteam să le dăm lecții de economie acelor nemți aiuriți și greci leneși. Dar azi visul s-a terminat. În fața unei covrigării, doi modelatori de covrigi și băgători de gem în gogoașă se uitau pe un ziar, pe o foaie cu mult scris care n-avea poze. Da, da, știu, e frumos că lumea știe să citească și că nu s-a tabloidizat, dar se uitau pe pagina cu locuri de muncă. Și na, am zis c-or face mișto de ce oferte mai sunt, dar nu, unul dintre ei forma de zor numere și se interesa de salariu și condiții. E clar! Decretez: dați iama în covrigi cât încă îi avem! Vine criza și la noi!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *